Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Kawa 10:31, 18 kwi 2018

nooo to i ja powiem że nie mam magnolii
ja to stwierdzam ze najgorszy pierwszy raz - też pierwszy raz cięłam w kulkę i żyję z cis też
Pszczelarnia 10:59, 18 kwi 2018

Bardzo podoba mi się ułożenie rabat i ta ścieżka.

Ja też lewa do cięcia ale próbuję. Do obwódki zrobiłam sobie sznurek, żeby choć wysokość utrzymać.

Dominika11 14:09, 18 kwi 2018

widze, że planujesz powiększanie rabat - zabierasz trawnik - ja podobnie
roma2 17:13, 18 kwi 2018

Ja też nie mam magnolii. Jeszcze! Za to mam odkurzacz świetnej jakości, można się pokusić o stwierdzenie, że z wyższej półki! Marta, wszystko dotarło w świetnej kondycji. Trzcinnik wypasiony, a miskanty mają "kły", znaczy ruszą szybko. Dziękuję. Bardzo bardzo. Zajrzyj na pw.
mrokasia 18:42, 18 kwi 2018

Wręcz nie wierzę, że tyle osób nie ma magnolii. One są wszędzie!
roma2 19:12, 18 kwi 2018

mrokasia napisał(a)
Wręcz nie wierzę, że tyle osób nie ma magnolii. One są wszędzie!

Mrokasiu, jak jadę do się na działkę, też mam takie wrażenie! Jadę (jako pasażer jeszcze, brrr, bojam się maja kiedy po prawie 20 latach mam zamiar jeździć sama, w sensie za kierownicą ) i widzę wszędzie kwitnące magnolie!!! I cieszę się jak dziecko z tych widoków. Małe, średnie i duże, naprawdę duże! Wszędzie! I wszędzie piękne. Okazuje się, że nie wszędzie . Bredzę coś?
Makusia 20:23, 18 kwi 2018

Edyto to fajnie, że też jesteś za kulistymi formami na niemal kuliste rabacie. Znaczy, że mnie kulki raczej nie ominą

Iwi no wiem, wiem... Stąd też studentów swój entuzjazm resztkami rozsądnego myślenia.. Ale czuję pod skórą, że cokolwiek by tam nie dać, to jednak praca będzie...

Anula efekty Twojego spokojnego myślenia są świetne, więc śmiało-doradzaj i podpowiadaj!

Anbu- słowo "topiary" wywołały u mnie kołatanie serca. Poprzestańmy na "zwykłych" kulach i stozkach

Agatko znalazłam i u Ciebie i u Bogdzi. Dziękuję bardzo. A wiesz może, co jeszcze można tym specyfikiem pryskać?

Mirka grzeszysz Kobieto! Masz piękny ogród i stozki w kostce Dla mnie petardy!

Iwonka Żabka - uwielbiam Twoje podejście! Dziękuję Ci bardzo-podniosłaś mnie na duchu!
Makusia 20:27, 18 kwi 2018

Ewo bardzo mi miło Cię gościć! Cieszę się, że wpadłaś! I równie mocno się cieszę, że przyszłe rabaty przypadły Ci do gustu

Domi no widziałam Twoja różankę i nawiedzony trawnik

Romka niech odkurzacz robi dobrą robotę! Niech mu ziemia Twa dobrą będzie!
Makusia 20:34, 18 kwi 2018

A teraz uwaga-mój jedyny jako taki Rh (rośnie na podokiennej)..

Też mam EE i bardzo mnie cieszą! Przy okazji widać różnicę w wielkości,
pomiędzy tymi sadzonki wcześniej i później

I dla wszystkich nie mających (Mrokasiu,Kasiu,Dorka, Mirka, Ewuniu, Kamilo i Romciu) i że szczególną dedykacją dla HAni oraz Angelika (licz Kochana ile ma kwiatków! )

Monka 21:06, 18 kwi 2018

Marta odnośnie kulek ja też dzisiaj cięłam u siebie pierwszy raz i powiem szału nie ma prędzej babcią zostanę niż one zostaną kulkami, ale jak napisała żabacia nie ma co się przejmować