Nie wiem, czy sprawdzone- ja zerżnełam jak uczniak na klasowe od Angeliki
Bardzo mi się podobają. Poprzednio miałam te Queen nocy i według mnie, nie dorastają Exoticom do pięt
O ile dobrze pamiętam, to wystawiłaś w zeszłym roku fotkę te magnolii? A jeśli to nie u Ciebie, to tylko dowód, że magnolia jest zachwycająca, nawet jeśli tylko przez 5 minut
Kwiatki zaliczyła dobrze nie licząc koko ów, które nie wiem w sumie czy są kwiatkami, czy liśćmi
Twoje ee są co najmniej takie same, a obiektywnie, to są ładniejsze!
Iwi, Angela - dzięki za info. Ruszyła moje oglądać. Stan nastepyjacy; jednak a rusza, druga się zastanawia, trzecia zastanawia się baaaardzo mocno
Ale ufam im
Roma- daj znać po inspekcji jak u Cię
PS. Bigos będzie smakował oryginalnie
Najbardziej z tego pilna, to podoba mi się żywopłot buksowy
Kulki tak, ale z Żurawki to może obwodka. Jakoś mnie te wszechobecne nie przekonują.
PS. Ale rabata kształtem wyczaiłas podobną! Niesamowita jesteś!
PS 2. Pan od darni przekłada mi się z dnia na dzień. Zaczyna mnie powoli wk.....
Jeszcze jak z dnia na dzień to nie jest źle, gorzej by było jakby z tygodnia na tydzień albo z miesiąca na miesiąc przekładał.
Trzymam kciuki, żeby przyszedł jak najprędzej. Ale jestem ciekawa Twoich rabat!
Jajka wychodzą wtedy kiedy góra jest za mało ścięta.
Myk polega na tym, że górę nie tniemy w łuczek (jak jajko) a płasko...Płasko!!! Jakbyś kostke chciała zrobić. Potem tylko krawędzie trzeba łagodnie "wyłuczyć", zaokrąglić. W ten sposób uzyskasz efekt ładnej kuli.
Przyjrzyj się tej kulce. Weź linijkę i sprawdź - góra jest płaska
PS. Nie mam magnolii!