Dziękuję, że w życzeniach dla roślinek nie napisałaś nic o lekkiej dla nich ziemi , lecz o dobrej! Okularki włożyłam i magnolia mi sie podoba. Jak rozkwitnie, będzie super! Nie liczę kwiatków, ponieważ to nie dla mnie zadanie. Myślę tylko, że każdy cieszy.
Nie wiem co znaczy EE. Czy o tulipany chodzi? Tak czy owak piękna rzeczka tulipanów! Co znaczy EE?
Nie płakusiaj. Ja mam dwie 5 cm wyższe od tulipanów. W dodatku niekwitnące.
prawie w każdym wątku te EE się pojawią Jak rozumiem na listę sprawdzonych tulipków należy wpisać ? Bo ,że piękne to wątpliwości nie ma.
Dziękujemy za magnolię. Co ,że kwiatków mało ale za to jaki kolor piękny
No i będą się czuły dopieszczone przez Panią w takiej ilości
Twoje EE nie takie kurdupelki jak moje
Rodek kwiatków ma naprawdę zadowalającą ilość Mój jedyny Rh "na nóżce" ma mega żarówiasto-różowe kwiaty, ale w takiej ilości, że nie zliczę ile osób przechadzających się spacerkiem pyta co to, skąd to itd (I to go tylko ratuje, że rozczula mnie tą burzą kwiatków )
Magnolii naliczyłam 5 (dobrze?) i dopisz mnie także do listy nie posiadających Ale nie marudzę, w mojej miejscowości rośnie przepiękna, cudowna, olbrzymia ponad 100letnia - wiesz jaka ona piękna, prawdziwe rajskie drzewo... gapię się zawsze z otwartą buzią, a że na trasie szkoła-dom to jak syna zawożę i odbieram to pasę oczęta x2