Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Anda 09:37, 27 kwi 2018

Kawa napisał(a)
o matko kocham wasze dyskusje
podglądam

Ja tak samo
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AgataP 10:02, 27 kwi 2018

cofnęłam się by prześledzić tok dyskusji... z chęcią przysiądę na trybunach by oglądać mistrzynie ciętych ripost na ringu
a i rabatki tez podziwiać będę z chęcią... plany robisz, niedługo sadzić będziesz
margaretka3 10:52, 27 kwi 2018

Makusiu, zawsze pikuję siewki tak, aby nie zasypać im miejsca, z którego wyrastają nowe listki. Jak się pokłada, to może za mało światła ma. Gdzie go teraz trzymasz?
Ale co znaczy, że Ci seler kołuje?
W tym roku nie miałam nawet czasu pikować selera, ale nie skiełkował zbyt gęsto, więc się nie przejmowałam. Posadziłam już na grządkę, niech sobie teraz swobodnie rośnie.
Catalinasdiary 16:46, 27 kwi 2018

Ja jestem za 1 opcją
anna_t 20:25, 27 kwi 2018

Chyba dęba bym tak blisko domu nie sadzila... A może umbra jako nawiązanie do strażników?
inka74 20:43, 27 kwi 2018

Popłakałam się ze śmiechu i... musiałam wrócić do początku dyskusji bo mnie rynny rozwaliły. Na marginesie to arbuzik Kasi CS reaguje na ciepełko i wypycha jej boki. Strasznie śmiesznie to wygląda jak nagle zmienia kształt z arbuza na jajo i coś tak wystaje bo się rozciąga

Może nawiązując do dąbczaka dać szczepionego Green Dwarf - kulisty ale malutki.
Magleska 22:12, 27 kwi 2018

ja też tylko podglądam i czytam .....tak fajnie piszesz ,że z przyjemnością Twój wątek śledzę

macham wieczorowo
kaz742011 22:24, 27 kwi 2018

Makusia napisał(a)

Tej poziomej do gruntu, czy tej pionowej?

Czytając dialog o rynnach znowu ekran oplułam .
Kasia_CS 09:23, 28 kwi 2018

Dęba też bym raczej przy domku samym nie sadziła, bo to jednak duże drzewa.

Ach te Wasze dyskusje

Asiu, chyba te z bym się skusiła dziś na hamaczek jakbym miała Tylko niech jeszcze ciut cieplej się zrobi, bo temperatura coś nieśmiało rośnie

inka74 napisał(a)
Popłakałam się ze śmiechu i... musiałam wrócić do początku dyskusji bo mnie rynny rozwaliły. Na marginesie to arbuzik Kasi CS reaguje na ciepełko i wypycha jej boki. Strasznie śmiesznie to wygląda jak nagle zmienia kształt z arbuza na jajo i coś tak wystaje bo się rozciąga

Dobrze, że to tylko reakcja na temperatury docierających do wnętrza brzucha Choć nie, w wannie jednak większe szaleństwa odstawia
JoannaDe 10:04, 28 kwi 2018

Podglądam i macham sobotnio