Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

roma2 16:43, 22 maj 2018

Makusia napisał(a)

Internet mnie naprostował cenami zapałki z trzema igłami opisywanymi jako sosna Varella

Mea culpa, nie sprawdzałam. Choć chcąc zachować godność, przypomnę, że sosny te, nie muszą być kulkami po kostki. Rosną do ok. 1,20 m. Są też bardzo ładne na pieńkach różnej wysokości . Cen takich również nie sprawdzałam, także rakiem, rakiem się wycofuję .
Na temat rozwodów nie lubię rozmawiać, bo mi się jeden czkawką po 20 latach ciągle odbija. Choć rozumiem, że z roślinami łatwiej.
Makusia 20:09, 22 maj 2018

W przerwie burzliwej dyskusji lekka odskocznia

Stary rodek w jeszcze starszej bali

Kulkowisko sezon nr 1

Warzywnik, z tyłu nawet jest bób i nawet Fasola tyczna mojego eMa. Chcę zostać drugim Heinzem
Makusia 20:12, 22 maj 2018

A teraz coś dla ludzi o naprawdę mocnych nerwach....

Hortensjowa z feeee tulipanami.

I innowacyjny obciążnik stelaża przy wiązie
anna_t 20:14, 22 maj 2018

AnnaCh napisał(a)
Ja mam lawendę z tujami, które lubią wodę. Rośną sobie w takiej dziurce w chodniku przy rynie i ciągłe bagienko tam mają i cudnie rosną. Więc nie jestem pewna czy lawenda tak zupełnie nie lubi wody Mam inne doświadczenia
Martuś mnie się plan na derenie plus lawenda też podoba, ale ja też lubię szpalery
mam takie samo zdanie
Idź Marta w swoje przeczucia i tak jak piszesz najwyżej będzie "rozwód"
natka098 20:21, 22 maj 2018

Marta odważna jesteś z tym cisem, oj odważna. Ale jednak jak się coś tak opitoli to najlepsze są miny ludzi co nie wiedzą o co chodzi.
natka098 20:22, 22 maj 2018

A reszta widoczków cud miód. Moim nr 1 jest plebsowa. A nr 2 kulkowisko.
JoannaDe 20:38, 22 maj 2018

Martucha Ty ściemniaczu jeden
U mnie pitu pitu nie umiem ustawiać kulek a tu proszę. Ustawienie jak ta lala

Cis mnie wcale a wcale nie przeraził. Dobra robota. Podziękujesz Toszce za parę sezonów.

Bardzo fajnie masz warzywnik zrobiony. Zazdro, bo ja się od dwóch sezonów nie mogę doczekać skończenia

malgol 21:03, 22 maj 2018

A ja sobie znowu zrobiłam kanapkę I czytam ta dyskusje z zainteresowaniem Akurat książkę skończyłam I nie mam nic rownie wcigajacego do czytania
Toszka 21:04, 22 maj 2018

Juz wczesniej pisałam, że z Marty kokietka. Mnie się podoba, a za dwa sezony będziemy pisać do znudzenia WOW

Martuś, zdjęcia namiętnie kłamią, ale czy cis nie ma pienka zbyt wysoko obsypanego ziemią?
roma2 21:10, 22 maj 2018

Fiu fiu. Kłamczuszka. Jak trawa! I warzynik! Jeśli ostatnie zdjęcia miały być dla ludzi o mocnych nerwach, to Makusiu, powiadam Ci, że nie masz pojęcia o horrorach!