Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Makusia 12:25, 26 lut 2019

Bronze form w zeszłym roku rozdawałam, mam przedszkole na półce. Nie przekonuje mnie. Nigdy nie wiem, czy to żyje, czy zdechło. Widzę tylko, że przybiera na ciele, to znaczy, że żyje. Sieje się, jak nienormalna

PS. Tulipanów nie wysadzalam.
AngelikaX 12:45, 26 lut 2019

Makusia napisał(a)

Wzdłuż lewej strony podjazdu?

AniuCh- bardzo, bardzo chętnie!!!

Tak, na półce brzozy, na okularowej też... a w przyszłości na tej z lewej strony podjazdu (nie mam pojęcia jak się nazywa... ) dałabym wąskie graby albo szczepione np. platany... ale ja tam upychałabym drzewa gdzie się da u siebie naliczyłam liściastych 30 i gdybym miala gdzie to bym z dyszke jeszcze wcisnęła
AngelikaX 12:46, 26 lut 2019

Makusia napisał(a)

A co myślicie o turzycy ID? Mi się ona podoba.

O nich właśnie myślałam
Mam w połączeniu z limkami na rabacie gdzie sa buki na stelażach... uwielbiam to połączenie
anna_t 18:11, 26 lut 2019

Też się Ice dance podziale
Makusia 18:38, 26 lut 2019

AngelikaX napisał(a)

Tak, na półce brzozy, na okularowej też... a w przyszłości na tej z lewej strony podjazdu (nie mam pojęcia jak się nazywa... ) dałabym wąskie graby albo szczepione np. platany... ale ja tam upychałabym drzewa gdzie się da u siebie naliczyłam liściastych 30 i gdybym miala gdzie to bym z dyszke jeszcze wcisnęła

Angi też lubię drzewa - i to właśnie liściaste, mimo, że iglaste bardziej "praktyczne", bo cały rok zielone. Mimo, że nie mogę już patrzeć na te lyse drzewa, to jednak liściaste kocham bardziej.
Twojego pomysłu nie wykluczam, choć jeszcze mnie przerasta No i na rabatę bez nazwy otwiera się skrzydło bramy. Wprawdzie niemal równolegle i niemal na nią nie zachodzi, ale tylko niemal
Makusia 18:39, 26 lut 2019

anna_t napisał(a)
Też się Ice dance podziale

Chętnie, chętnie
inka74 20:13, 26 lut 2019

Makusia napisał(a)
Bronze form w zeszłym roku rozdawałam, mam przedszkole na półce. Nie przekonuje mnie. Nigdy nie wiem, czy to żyje, czy zdechło. Widzę tylko, że przybiera na ciele, to znaczy, że żyje. Sieje się, jak nienormalna
też tak na początku o niej myślałam - sucha kupka siana dopóki nie posadziłam z cytrynowo amarantowym rdestem. Wtedy się zakochałam. Z ID będzie fajnie ta rabata wyglądała.
Magleska 20:26, 26 lut 2019

U kurczę .....ale tu planowanie u Ciebie .....
Ten plan na przyszlosc od Asi .....świetny ( ta rabata ,gdzie wiąz ) ........co do reszty ,to nie wypowiadam się ,bo się nie znam ,ale i tak już masz coraz piękniej ...........
Kasia_CS 20:48, 26 lut 2019

ja wystrzelę jak filip z konopii jeśli o drzewa chodzi ale to pewnie za dużo grzybów w barszcz.. a co mi tam - a gdyby tak amanogawy na okularową?
mikina34 22:54, 26 lut 2019

inka74 napisał(a)
też tak na początku o niej myślałam - sucha kupka siana dopóki nie posadziłam z cytrynowo amarantowym rdestem. Wtedy się zakochałam. Z ID będzie fajnie ta rabata wyglądała.

Iwonka, jaki to cytrynowo amarantowy rdest? Zestawienie kolorów brzmi bosko, gdzie go szukać u Ciebie?
Sorry Martuś, że tak odbiegnę od tematu