Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

motylla 12:51, 05 wrz 2012

Aniu, trzymaj się, kochana... Jak ja cie rozumiem... Wracałam z przedszkola cała we łzach, żeby wcześniej nie pokazać przy Natce. Ale pociesza świadomość, że tak po prostu jest, a potem juz tylko lepiej. Przedszkolanka wtedy mi powiedziała: Płaczą te dzieci, którym jest w domu tak dobrze, mają tyle miłosci i uwagi, że to rozstanie to dla nich szok.
Wiem, że to nieprawda, bo są też kochane w domach dzieci niepłaczące - ale wtedy mnie to pocieszyło.
anula_wn 14:33, 05 wrz 2012

Aniu, mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej i nie płakaliście z Antosiem?
Ja się cieszyłam, jak Franio poszedł do przedszkola, mogłam odetchnąć ! ale on miał 3 lata i nie płakał..... będzie dobrze
Ana 15:11, 05 wrz 2012

Zuza - no ja też mam zapędy na "kwoczkę"

Gosiu - każde pocieszenie dobre, jestem dzielna, alekiedy widzę te łzy jak grochy to mnie za gardło coś ściska i nie puszcza...

Anulka - dziś było lepiej - Pani mówi, że Antoś płakal tylko parę minut po rozstaniu, potem całe 4 godzinki ładnie się bawił Podobno jest baaardzo spokojny Ufff...czuję się jakby ktoś przekuł balonik i uszlo ze mnie powietrze...Ach i nawet udało sie bez pieluchy (bo w domu też trenujemy)
motylla 16:45, 05 wrz 2012

Brawo Antek!
agata_chrosc... 17:13, 05 wrz 2012

JulkAd 17:37, 05 wrz 2012

Ana napisał(a)
Zuza - no ja też mam zapędy na "kwoczkę"

Gosiu - każde pocieszenie dobre, jestem dzielna, alekiedy widzę te łzy jak grochy to mnie za gardło coś ściska i nie puszcza...

Anulka - dziś było lepiej - Pani mówi, że Antoś płakal tylko parę minut po rozstaniu, potem całe 4 godzinki ładnie się bawił Podobno jest baaardzo spokojny Ufff...czuję się jakby ktoś przekuł balonik i uszlo ze mnie powietrze...Ach i nawet udało sie bez pieluchy (bo w domu też trenujemy)

Dzielny chłopak...jeszcze trochę to Mama też będzie dzielna
arcobaleno 22:05, 06 wrz 2012

Ania - trzymaj się twardo kochana! Zobaczysz, Antosiowi na dobre to żłobkowanie wyjdzie, kontakt z dziećmi, nowe umiejętności - wszystko to jest dzieciom potrzebne - a to, ze przezywa to normalne - daj mu się oswoić z nową sytuacją..no i Twoje przeżywanie też normalne, ale też minie
Ja ostatnio nie wiem jak się nazywam, w weekend mam nadzieję złapię uziemienie i spróbuję zaplanować jakoś naszą wizytę u Was - może w przyszłym tygodniu by się udało ?
kwiatholandii 17:31, 07 wrz 2012

Ana, ja też dopiero miałąm ostatnie kilka dni bardzo ciężkie Dziś już było lepiej. Ja byłam z nim kilka dni razem z Aleksem żeby się zaklimatyzował i pomogło Nawet na ogród wieczorami już nie miałąm siły. Emocje
agata_chrosc... 17:35, 07 wrz 2012

A moja dzisiaj pierwszy dzień do szkoły! Na razie to takie przedbiegi, bo tak juz na stałe to idzie po skończeniu 4 lat czyli od 25 września. ale emocje były całkiem prawdziwe. Z tym, że moje głównie, bo dziecko bardzo zadowolone Antos i Aleks tez niedługo nie będą chcieli do domu wracać! Trzymajcie się mamuski
Mala_Mi 18:48, 07 wrz 2012

Mój ryczał jak szedł do przedszkola przez 2 lata.... i ryczał przez 2 lata jak wychodził do domu bo nie chciał wracać... musiałam zabierać ostatniego, bo inaczej nie wyszedł....