Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rytlogród na 18 stóp -hop siup!

Rytlogród na 18 stóp -hop siup!

Rytla 21:43, 15 kwi 2017

Piec działa, jak marzenie - wszystko na świeta w nim upiekliśmy - i kaczkę, która starannie wytrybowałam, żadnego uszkodzena skóry, no idealnie, za to nadzienia za dużo napchałam i kaczka luzaczka rozpecła sie spektakularnie! i bułeczki zajączki, co je Zosia zrobiła z lepszego przepisu i na pewno sa pyszniejsze, za to wyglądają jak mutanty, chociaż kólik Kajtek na nie mowi, to może nie ma tragedyi?

Jeszcze chleby w kształcie kury i koguta zwęgliły sie nieco...

Ale co tam! Wszystko są, zaraz święta są, Pan zmartwychwstał i alleluja!

i...
a) mam piękne dwa niepubliczne przedszkola w Ż, hortensjowe nr 1 i hortensjowe nr 2 nr 1. imieniem Kasyi i 2. imieniem Jolanki

i b) domówiłam kolejnych kilka roślinek, ciepła wiosno, nadchodź śmiało!
bacowa 10:13, 17 kwi 2017

No niestety na ciepłą wiosnę nie ma co liczyć , za to na jazdę z górki na d... po śniegu jak najbardziej, przynajmniej u mnie, a jaka radość wnuków - bezcenne.
pozdrawiam
Rytla 10:07, 18 kwi 2017

Śnieg pada, śnieg pada...

Mikołaj wygląda przez okno:
-Popatrz, śnieg z deszczem ale bez GRATÓW dzisiaj!
kasja83 07:40, 19 kwi 2017

Rytla napisał(a)
Piec działa, jak marzenie - wszystko na świeta w nim upiekliśmy - i kaczkę, która starannie wytrybowałam, żadnego uszkodzena skóry, no idealnie, za to nadzienia za dużo napchałam i kaczka luzaczka rozpecła sie spektakularnie! i bułeczki zajączki, co je Zosia zrobiła z lepszego przepisu i na pewno sa pyszniejsze, za to wyglądają jak mutanty, chociaż kólik Kajtek na nie mowi, to może nie ma tragedyi?

Jeszcze chleby w kształcie kury i koguta zwęgliły sie nieco...

Ale co tam! Wszystko są, zaraz święta są, Pan zmartwychwstał i alleluja!

i...
a) mam piękne dwa niepubliczne przedszkola w Ż, hortensjowe nr 1 i hortensjowe nr 2 nr 1. imieniem Kasyi i 2. imieniem Jolanki

i b) domówiłam kolejnych kilka roślinek, ciepła wiosno, nadchodź śmiało!

No jak piec hula-to super.
Przedszkolanką zostałaś?
Basilikum 19:52, 19 kwi 2017

ja tez dzis snieg widzialam i tez bez gratow byl. Na szczescie to bylo 200 km od domu.
roma2 20:08, 22 kwi 2017

Ponieważ czasu mam tyle co mam (czyli za mało) to piszę tylko, że czytam i podglądam i podziwaiam i będę podglądać i podziwiać i nie wiem czy znajdę czas by pisać! Wiedz jednak, że taka Romka ("Czarna Romka" mam ksywkę, bo tak mnie swego czasu córcie własne urządziły, gdy postanowiły pozbawić mnie siwizny ) jedna zagląda!
Rytla 20:25, 22 kwi 2017

I dobrze, że zagląda, bo lubię tę Romkę!
Też u Ciebie jestem, szczególnie, żeś z "mojego" opolskiego - urodziłam się w Głubczycach.
dominika_ 23:33, 27 kwi 2017

A gdzie tu jakieś foteczki do pooglądania? Daj coś wiesz, że ja teraz żadna zdjęć i widoków natury
Rytla 09:28, 28 kwi 2017

Pada i pada, szaro, buro, zimno-nie wychodzę!
Kawa 09:38, 28 kwi 2017

Kasia - boszzz z ta pogodą
malego alpinisty nie zazdroszczę