Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rytlogród na 18 stóp -hop siup!

Rytlogród na 18 stóp -hop siup!

Kawa 12:10, 06 kwi 2017

hihihi
mnie pms już mija
ze swoim tez się spięłam hehe
baby
Rytla 12:19, 06 kwi 2017

Kupiłam sobie właśnie mączkę bazaltową, będę poprawiać cokolwiek wywrotka przywiezie.
yolka 13:07, 06 kwi 2017

Najgorsze przed Tobą nas słychać po drugiej stronie jeziora
Kasya 13:10, 06 kwi 2017

Rytla napisał(a)

jeśli chodzi o imię, ma wielką zaletę - kilkanaście św. patronek! jutro św. Katarzyny Thomas i chociaż "prawdziwe" imieniny mam 29. kwietnia, w K. ze Sienny, to imieniny mam we wspomnienie każdej!

ja tez
tylko ze ja zawsze 30-go, bo zmieniali bez mojej zgody
Wendy79 14:14, 07 kwi 2017

Ach Katarzyno, pióro masz lekkie i zabawne, jak taka jedna pisarka polska, co to jej książki ekranizują, a córka uzdolniona ludziom mieszkania poprawia. Czyta się świetnie i wraca z chęcią do takich wątków, czy to o ogrodach, czy akurat o dietach piszą...Z pokorą pochylam się i kłaniam. Zaglądać będę niewątpliwie
Rytla 18:44, 07 kwi 2017

Dzięki, aż pokraśniałam!

A teraz mam dwa pilne pytania:
1. Piłkoganiacze zdewastowali mi rodki 3. Przesadziłam w bezpieczne miejsce, rodki, bo chłopców niestety niedasie. Potrzebuje wiedzieć, gdzie znajdę wiedzę, jak wygląda plan naprawczy.
2. Z dawnych zakupów "bez głowy i koncepcji" uratowała sie jedna kalina, pozostała z 3. Nigdy dobrze nie miała, a chętnie bym ja gdzieś nie upchnęła, tylko dała dobrze żyć, gdzie? jak z kim/czym?
Gdzieś mi sie z tyłu głowy śpiewa, że nad modrym potokiem - nie mam, nie miałam i mieć nie będę. Koło wierzbiny się nie da, bo wierzbiny poszły pod topór.
Szarobialy 21:07, 07 kwi 2017

Wendy79 napisał(a)
Ach Katarzyno, pióro masz lekkie i zabawne, jak taka jedna pisarka polska, co to jej książki ekranizują, a córka uzdolniona ludziom mieszkania poprawia. Czyta się świetnie i wraca z chęcią do takich wątków, czy to o ogrodach, czy akurat o dietach piszą...Z pokorą pochylam się i kłaniam. Zaglądać będę niewątpliwie

Dopiszę, że ostatnimi czasy kilka gospodyń domowych zyskało rozgłos światowy i zarobiło krocie przenosząc na kartki swoją "wyobraźnię" (J.K. Rowling, Stephenie Meyer czy Helen Fielding). Nie moje klimaty, ale świat "oszalał".
Kasiu, może warto spróbować.
Makusia 21:21, 07 kwi 2017

Kasiu przybyłam z rewizyta- wątek Twój mam zaznaczony i powiadomienia przychodzą, ale tak byłam po przerwie zimowej zapuszczona, że zanim dotarłam do Twojego nadrobić, to trochę minęło.
Już jestem na bieżąco- wesoło u Ciebie, czytam, że lawendy mają się w stronę przeciwną do światełka wgłębi tunelu, lustro się szykuje, a rodzinka z infekcji wyszła i nawet opalona vel słoneczka zażyła

Super! Będę już śledzić na bieżąco!
Basilikum 22:05, 07 kwi 2017

Ad. 1 - u Bogdzi sie dowiesz wszystkiego
Ad 2 - nie wiem gdzie ale koniecznie gdzies, bo kaliny sa piekne wlasnie nabylam jedna
alis 18:02, 08 kwi 2017

Witam się u Ciebie, z rewizytą wpadam, wątek 'przekartkowałam' tylko, ale zaznaczam do nadrobienia, wesoło u Ciebie