sylwia_slomc...
13:46, 26 gru 2016
Witaj
Ja bym Zbysiu jednak tej gałęzi nie obcinała, widziałam ostatnio drzewa już stare , które właśnie tak krzywo rosły i gałęzie miały od dołu, cudne konary teraz prezentują
Myślę Elu, że do przemyślenia jak chcesz, żeby wyglądało jako pełnoletnie, ma być proste i wysokie z piękną koroną czy takie trochę przez naturę uformowane.
Wtrącę tu też swoje trzy grosze, skarpy proponowane przez dziewczyny super wyglądaja, tylko trzeba by pomyśleć jak ta działka kiedyś ogrodzona będzie , czy będzie?Czy ogrodzenie zasłoni okolicę czy też nie. W tle są drzewa po sąsiedzku i charakter okolicy też jakby ciut inny
Kwestia odpowiedzenia sobie na pytanie w jakim stylu ma być ten ogród, a wskazany styl pasujący do okolicy, lub pełna wysłoną przed krajobrazem i wtedy nawet japoński będzie pasować.
Moim zdaniem ogród powinien do tej okolicy wyglądać w miarę naturalnie, żeby się nie gryzło....ale to moje zdanie

Wtrącę tu też swoje trzy grosze, skarpy proponowane przez dziewczyny super wyglądaja, tylko trzeba by pomyśleć jak ta działka kiedyś ogrodzona będzie , czy będzie?Czy ogrodzenie zasłoni okolicę czy też nie. W tle są drzewa po sąsiedzku i charakter okolicy też jakby ciut inny

Moim zdaniem ogród powinien do tej okolicy wyglądać w miarę naturalnie, żeby się nie gryzło....ale to moje zdanie