Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 20:39, 24 kwi 2018

anbu napisał(a)
Asiu super Jak podrośnie to dopiero będzie...

Aniu niech rośnie szybciutko . Do czadu to jeszcze daleko ale nie ukrywam ,że mi się podoba. Szkoda,że trawnik to obraz nędzy ale nic jak ogarnę rabaty przyjdzie czas na niego
mrokasia 20:49, 24 kwi 2018

Margerytka40 napisał(a)

Aniu niech rośnie szybciutko . Do czadu to jeszcze daleko ale nie ukrywam ,że mi się podoba. Szkoda,że trawnik to obraz nędzy ale nic jak ogarnę rabaty przyjdzie czas na niego

He, he, he, ja przed pojałowcową mam gołą ziemię . Miałam siać trawnik już w zeszłym roku ale ciągle coś tam zmieniam i nie zdążyłam. A teraz sie z tego cieszę, bo znów jeżdżę tam i z powrotem taczką .
Nie martw się, po wszystkim zagrabisz, sypniesz nawozem, podlejesz i będziesz mieć dywan .
Margerytka40 21:13, 24 kwi 2018

mrokasia napisał(a)

He, he, he, ja przed pojałowcową mam gołą ziemię . Miałam siać trawnik już w zeszłym roku ale ciągle coś tam zmieniam i nie zdążyłam. A teraz sie z tego cieszę, bo znów jeżdżę tam i z powrotem taczką .
Nie martw się, po wszystkim zagrabisz, sypniesz nawozem, podlejesz i będziesz mieć dywan .

Tak też sobie mówię ,teraz nie ma sensu się nad nim rozczulać bo jeszcze dużo musi przejść
JoannaDe 21:17, 24 kwi 2018

Dałaś czadu Pani

Do Ciebie to strach wchodzić bo czlowiek od razu doła łapie że tak mało zrobił

Brawo brawo
Margerytka40 21:36, 24 kwi 2018

JoannaDe napisał(a)
Dałaś czadu Pani

Do Ciebie to strach wchodzić bo czlowiek od razu doła łapie że tak mało zrobił

Brawo brawo

Przyganiał kocioł garnkowi
Monia81 21:39, 24 kwi 2018

Super Asiu będzie fajnie wyglądać takie zestawienie pozdrawiam
Gruszka_na_w... 22:33, 24 kwi 2018

Od lat darzę kocimiętkę miłością wielką. Dla mnie ma same zalety: szybko startuje, po cięciu błyskawicznie odbija i kwitnie obficie oraz długo.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
GorAna 22:37, 24 kwi 2018

Asiu, wchodzę do Ciebie i podziwiam Twoją pracę
Postuluję o zmianę tytułu, na....Rewolucyjny ogród
Pozdrawiam
Margerytka40 07:39, 25 kwi 2018

Monia81 napisał(a)
Super Asiu będzie fajnie wyglądać takie zestawienie pozdrawiam

Zobaczymy jak to wyjdzie
Margerytka40 07:44, 25 kwi 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Od lat darzę kocimiętkę miłością wielką. Dla mnie ma same zalety: szybko startuje, po cięciu błyskawicznie odbija i kwitnie obficie oraz długo.

Trochę mam obawy żeby zbyt wielka nie urosła bo te turzyce obok jakieś potwory nie rosną,okaże się w praniu. W tym roku pewnie jeszcze kocimiętka będzie dominować bo Gold Bandy mocno podzielone będą się zbierać.