Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

eVka 10:22, 16 sie 2018

O tak tak leciutką taczkę z LM też muszę sobie zakupić, fajna jest, ostatnio kupiłam szpadel F, kolekcja się powiększa. Czas wyremontować składzik ogrodowy, żeby ładnie poukładac moje skarby
Gruszka_na_w... 21:26, 16 sie 2018

polinka napisał(a)
Też lubię F. Co jakiś czas dokupuje nowe narzędzia i przważnie jest to miłość wzajemna. Jedyne z czego nie jestem zadowolna to nożyce do przycinania wąsów trawnika.

Kupiłam sobie takie na długiej rączce. Obcinać można na stojąco. Mają obrotową końcówkę, która pozwala na cięcia w pionie lub w poziomie.
Dla odmiany zawiodłam się na ich grabiach. Może dlatego, że wybrałam model z drewnianym kijkiem. Fatalnie rozwiązali mocowanie.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AnnaCh 22:13, 16 sie 2018

Asia, czytałam u Kasi, że nie skusiłaś się na EE. Wiesz, jak ja w zeszłym roku nie byłam pewna czy te EE chcę w tym miejscu, czy w innym, to po prostu posadziłam do doniczek, pełno ich mamy przecież po roślinkach, po kwitnieniu wykopałam całe doniczki wybrałam cebulki i tyle, jesienią je znowu posadzę. Jest to fajne rozwiązanie jak się chce mieć trochę radości i kolorów wiosną
Margerytka40 22:14, 16 sie 2018

Iwk4 napisał(a)

Ale łamigłówka.
Pogubiłam się, skąd i co.

Iwonka
Margerytka40 22:16, 16 sie 2018

AnnaCh napisał(a)
Asia, czytałam u Kasi, że nie skusiłaś się na EE. Wiesz, jak ja w zeszłym roku nie byłam pewna czy te EE chcę w tym miejscu, czy w innym, to po prostu posadziłam do doniczek, pełno ich mamy przecież po roślinkach, po kwitnieniu wykopałam całe doniczki wybrałam cebulki i tyle, jesienią je znowu posadzę. Jest to fajne rozwiązanie jak się chce mieć trochę radości i kolorów wiosną

Też tak kiedyś przecież robiłam,dzięki Aniu za przypomnienie ,jutro lecę do B
Margerytka40 22:17, 16 sie 2018

effka napisał(a)
O tak tak leciutką taczkę z LM też muszę sobie zakupić, fajna jest, ostatnio kupiłam szpadel F, kolekcja się powiększa. Czas wyremontować składzik ogrodowy, żeby ładnie poukładac moje skarby

My to jednak wariatki jesteśmy
Margerytka40 22:21, 16 sie 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Kupiłam sobie takie na długiej rączce. Obcinać można na stojąco. Mają obrotową końcówkę, która pozwala na cięcia w pionie lub w poziomie.
Dla odmiany zawiodłam się na ich grabiach. Może dlatego, że wybrałam model z drewnianym kijkiem. Fatalnie rozwiązali mocowanie.

Żeby tak jeszcze samo się robiło ,choć w sumie zanudził by się wtedy człowiek
eVka 22:45, 16 sie 2018

Margerytka40 napisał(a)

My to jednak wariatki jesteśmy

E tam, tu przynajmniej pożytek jest a z nowych butów, kosmetyków czy szmat jaki pożytek
mrokasia 23:12, 16 sie 2018

effka napisał(a)

E tam, tu przynajmniej pożytek jest a z nowych butów, kosmetyków czy szmat jaki pożytek

Oj Ewa, WYGLĄDAĆ nie chcesz?
Margerytka40 22:23, 18 sie 2018

Myślę dziewczyny ,że trzeba umieć znaleźć ten złoty środek i trochę przyjemnych zakupów ogrodowych przeplatać z innymi typu nowy ciuszek czy kosmetyki. Inaczej to już jakieś zafiksowanie totalne by było