Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

an_tre 22:08, 23 sty 2019

jankosia napisał(a)
Wow! Aśka! Ogromny szacun za taki kawał dobrze wykonanej roboty Mi bardzo wolno przychodzi przygotowywanie terenu, nie wiem na jakich dopalaczach wy na tym forum jedziecie haha
Jankosiu z ust mi to wyjęłaś ja chyba się wypalam czekam wiosny jeszcze uśpiona
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
ElzbietaFranka 11:53, 24 sty 2019

Margerytka40 napisał(a)
Pokuszę się o jako takie podsumowanie ubiegłego roku, dla szybszego rozeznania co i kiedy zrobiłam

I stipy były jeszcze ok

U mnie teraz sa w takim stanie ubiegloroczne nie kwitly w zeszlym roku.
Bede obserwowala albo zetne albo wyczesze.

Ogladam twoje dokonania w zeszlym roku. Kawal roboty zrebiliscie. A ile krzakow przybylo. Juz w tym roku beda fajne efekty.
U mnie koci mietka tez byla w kupie, ale ja rozsadzilam bo rosla jak za dobrze i zrobilam blad. Wszedzie powtykalam pojedyncze krzaczki i nie ma specjalnego efektu. Na wiosne wsadze znowu razem w jednym miejscu.
Moja kocimietka to groniasta przepiekna, bzyczki maja jadalnie na calego.

Pozdrawiam Asiu
anabuko1 12:00, 24 sty 2019

an_tre napisał(a)

Ja też tak mam
paniprzyroda 15:33, 24 sty 2019

Obejrzałam podsumowanie, łał, chyba po takiej dawce pracy/rewolucji miałabym trudności z odzyskaniem pionu Podziwiam i trzymam kciuki za ciąg dalszy w tym sezonie.
Margerytka40 18:58, 26 sty 2019

an_tre napisał(a)

Aniu jak świat zrobi się zielony wena Ci wróci, nie wyobrażam sobie by było inaczej. Pozdrawiam.
Margerytka40 19:02, 26 sty 2019

anabuko1 napisał(a)

Ja też tak mam

No nie, dziewczynki wiosna zaraz, to pewnie przez tę szarą aurę zimową choć u mnie znów zrobiło się biało.
Też już nie wyrabiam bez ogrodu, ale nic jeszcze ze dwa tygodnie i wysiewy w domu zacznę a póki co zostało szydełko i druty
Margerytka40 19:06, 26 sty 2019

ElzbietaFranka napisał(a)

U mnie teraz sa w takim stanie ubiegloroczne nie kwitly w zeszlym roku.
Bede obserwowala albo zetne albo wyczesze.

Ogladam twoje dokonania w zeszlym roku. Kawal roboty zrebiliscie. A ile krzakow przybylo. Juz w tym roku beda fajne efekty.
U mnie koci mietka tez byla w kupie, ale ja rozsadzilam bo rosla jak za dobrze i zrobilam blad. Wszedzie powtykalam pojedyncze krzaczki i nie ma specjalnego efektu. Na wiosne wsadze znowu razem w jednym miejscu.
Moja kocimietka to groniasta przepiekna, bzyczki maja jadalnie na calego.

Pozdrawiam Asiu

Tak kocimiętka znacznie lepiej prezentuje się w kupie , swoją mam posadzoną chyba nawet za gęsto ale zdaje się, że dzięki temu tak się nie rozkłada, taka fajna duża poducha się zrobiła. Jak rosła solo jakoś nie zwracała uwagi
Margerytka40 19:09, 26 sty 2019

paniprzyroda napisał(a)
Obejrzałam podsumowanie, łał, chyba po takiej dawce pracy/rewolucji miałabym trudności z odzyskaniem pionu Podziwiam i trzymam kciuki za ciąg dalszy w tym sezonie.

Uwierz, że czasem też mocno mnie przyciskało do ziemi, niepotrzebna siłownia jak się ma ogród
yolka 20:01, 26 sty 2019

Śniegu poszukuję, a tu przygotowania do wiosny pełną parą Ale pracowita jesteś, tyle rzeczy dokonałaś, zwłaszcza, że trudniej przebudować ogród niż zakładać od początku
Margerytka40 20:43, 26 sty 2019

yolka napisał(a)
Śniegu poszukuję, a tu przygotowania do wiosny pełną parą Ale pracowita jesteś, tyle rzeczy dokonałaś, zwłaszcza, że trudniej przebudować ogród niż zakładać od początku

Zgodzę się, że trudniej jak już ogród istnieje i to jeszcze z dość już dorosłymi nasadzeniami, z drugiej strony nie jest tak pusto jak to na początku zagospodarowania działki. Straaaasznie już bym chciała tę wiosnę, tak mi szkoda, że teraz tyle czasu na niczym ucieka, już bym ogarnęła jakąś rabatę albo i dwie