Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród Nety- moje marzenie

Ogród Nety- moje marzenie

natka098 21:32, 13 lis 2016

Piękne takie wszystko zmrożone, ja albo za późno wstaje Albo u mnie nie ma mrozu Ale raczej to pierwsze
lojalna_ 21:33, 13 lis 2016

Śliczne fotki mrozikowe ☺
Nett 22:16, 13 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Śliczne fotki mrozikowe ☺

Chociaż tyle Jolu, bo z planowaniem kiepsko.
wrobelki 23:39, 13 lis 2016

Witam się w Twoim wątku przeczytałam od deski do deski Bardzo fajne plany i super zmiany w Twoim ogrodzie dziewczyny fajnie podpowiadają a Ty mądrze korzystasz wciągnęły mnie rozważania na na temat drzew bo jestem przed wyborem
Ja za dużo nie podpowiem bo ze mnie laik, ale bardzo chętnie pokibicuję Pozdrawiam
Nett 09:06, 14 lis 2016

wrobelki napisał(a)
Witam się w Twoim wątku przeczytałam od deski do deski Bardzo fajne plany i super zmiany w Twoim ogrodzie dziewczyny fajnie podpowiadają a Ty mądrze korzystasz wciągnęły mnie rozważania na na temat drzew bo jestem przed wyborem
Ja za dużo nie podpowiem bo ze mnie laik, ale bardzo chętnie pokibicuję Pozdrawiam

Witaj. Miło mi, że zajrzałaś. O tak, na temat drzew dużo dyskutowaliśmy i myślę, ze to jeszcze nie koniec, bo z totalnego antagonisty stałam się ogromna wielbicielką liściastych i chciałabym ich więcej.

Cały czas kombinuję jak znaleźć miejsce jeszcze dla ambrowca, grabów, Umbry, Amanogawy, Nigry itd

Zobaczysz jak po zakupie pierwszego drzewa ty też sie wciągniesz, bo totalnie zmieniają proporcje ogrodu i nadają dojrzałości.
lojalna_ 09:19, 14 lis 2016

Dobrze ze zima przyszła ) bo na takie chęci lisciaste vto porządny plan się przyda ))
Nett 09:28, 14 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Dobrze ze zima przyszła ) bo na takie chęci lisciaste vto porządny plan się przyda ))

Jola, jak Ty zmieściłaś na swojej działce, która myślę, jest sporo mniejsza od mojej te wszystkie drzewa?

Ja już nie mam miejsca, a Ty jeszcze dokupiłas w tym roku kolejne. Masz gumowy ogródek?
lojalna_ 09:35, 14 lis 2016

Anetko nigry jeszcze czekają bo się zastanawiam nad nimi i nad formowania grabi wcten kat.i szkoda mi było traw wiec zostawiłam to na wiosnę.

Ja mam drzewa po długości ogrodzenia 35m wiec tam zmieściłam platany i graby a reszta to takie punkciki.
bdan 09:50, 14 lis 2016

Nett napisał(a)
Tylko że to powoduje, że jestem w punkcie wyjścia.

Nie mam weny ostatnio..

|Czyli nie tylko w ogrodzie zmroziło, ostatnia trawiasta wizja ogrodu też trochę zmrożona?
wrobelki 10:01, 14 lis 2016

Nett napisał(a)

Witaj. Miło mi, że zajrzałaś. O tak, na temat drzew dużo dyskutowaliśmy i myślę, ze to jeszcze nie koniec, bo z totalnego antagonisty stałam się ogromna wielbicielką liściastych i chciałabym ich więcej.

Cały czas kombinuję jak znaleźć miejsce jeszcze dla ambrowca, grabów, Umbry, Amanogawy, Nigry itd

Zobaczysz jak po zakupie pierwszego drzewa ty też sie wciągniesz, bo totalnie zmieniają proporcje ogrodu i nadają dojrzałości.

Wiem, że wciągają bo w tym roku posadziłam dwie Nigry za namową Toszki i żałuję już posadzenia trzmieliny na pniu teraz bym dała Marikena w to miejsce , ale planuję szpaler klonów (chyba klonów) bo zachwycają mnie jesienią