Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród Nety- moje marzenie

Ogród Nety- moje marzenie

Nett 10:57, 18 lis 2016

Dziewczyny czy ktoś z Was przechowywał przez zimę sundavillę? Zabrałam ją z tarasu do domu i strasznie opadają jej liście. Nie wiem czy to normalne i przeżyje, czy nie.

I przy okazji- zmarzły mi kwiaty chryzantemy na dworze. Czy już jest do wyrzucenia?
malgol 11:01, 18 lis 2016

Jak mi zmarzna jakies kwiaty to wywalam. Znaczy ,że jednoroczne były i ich czas minął.Ale chryzantemy...trochę mało wytrzymały,co?
Anda 11:07, 18 lis 2016

Nett napisał(a)
Dziewczyny czy ktoś z Was przechowywał przez zimę sundavillę? Zabrałam ją z tarasu do domu i strasznie opadają jej liście. Nie wiem czy to normalne i przeżyje, czy nie.

I przy okazji- zmarzły mi kwiaty chryzantemy na dworze. Czy już jest do wyrzucenia?

Na temat chryzantemy mogę tylko napisać, że ja je na zimę nie przycinam, opatulam donicę i tak na tarasie trzymam do wiosny. Jak wiosną od dołu zielone już trochę urośnie, to wtedy te suche gałązki wycinam.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
malgol 11:09, 18 lis 2016

Naprawdę przechowujecie chryzantemy do następnego roku? Dla mnie one są jednoroczne, podobnie jak pelargonie
Anda 11:14, 18 lis 2016

malgol napisał(a)
Na prawdę przechowujecie chryzantemy do następnego roku? Dla mnie one są jednoroczne, podobnie jak pelargonie

Naprawdę Wejdź na wątek Gosi z Ogrodu z widokiem na Lanckoronę. Ona też przechowuje chryzantemy, od lat. Wrzuć w wyszukiwarkę forum słowo chryzantemy to na pewno znajdziesz dużo informacji
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
lojalna_ 11:16, 18 lis 2016

Do Gosi tez trafiłam niedawno i ona ma piekne chryzantemy )))
malgol 11:51, 18 lis 2016

Matko! ale mi wstyd. Ja wyrzucałam....
malgol 11:56, 18 lis 2016

Jakis błąd w nazwie wątku robię chyba bo nie mogę znaleźć Gosi
Anda 12:02, 18 lis 2016

malgol napisał(a)
Jakis błąd w nazwie wątku robię chyba bo nie mogę znaleźć Gosi

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5974-ogrod-od-nasionka-z-widokiem-na-lanckorone

Proszę bardzo
malgol 12:02, 18 lis 2016

dzięki Ewa Ide się szkolić