Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród Nety- moje marzenie

Ogród Nety- moje marzenie

Toszka 09:30, 05 paź 2016

znajoma siedziała w oknie, a eM z sąsiadem biegali z drzewkiem

Musiało być to zabawne, bo często wspominają owe przymiarki
lojalna_ 09:32, 05 paź 2016

Sasiedzi Toszko temat rzeka hihihi to latajcie ja uciekam )))
Nett 09:33, 05 paź 2016

No własnie Toszko widać z każdej strony. I jescze to dolne okno, zasłonią tuje, to te wyższe to ja nie wiem co.
Od samego wejścia:

Na wprost okien:

Czy te zdjęcia są ok, czy cyknąć je jakoś inaczej?
Nett 09:35, 05 paź 2016

Chociaż o te wyższe okna, to oni bardziej powinni się martwić, bo to duże okno po lewej to toaleta. I to dokładnie przy oknie, bo widać
UlaB 09:44, 05 paź 2016

Aneta, a postaw krzesło na tarasie, usiądź i cyknij fote prosto na dom sasiada - możesz? Chyba ze to jest ta druga fotka? To wtedy zrób zdjęcie tak, zeby był owidac dom sasaiad - nie "patrz" w dół, na trawnik, tylko spróbuj objąć całe tuje, siatkę i ile sie da wzwyz domu.

O barwe nigr ZUPEŁENIE sie nie martw. To jest piekny akcent barwny w całej zieloności ogrodu, a jesli dodac duzo bieli, np. hortki jak podpowiada Toszka, które potem rózowieja - jest cudnie. Lepiej mi powiedz co to za maluchy tam ustawiłas przed tujami na tym cycku. To zadołowane czy juz posadzone? Wczesniej ich chyba nie zauwazyłam
Nett 09:48, 05 paź 2016

Zdjęcie zrobię po pracy, ale faktycznie, to jest to drugie. Stałam na tarasie jak je robiłam.
A tam mam 2 róże na pniu białe, ale będą przesadzone, więc na nie nie patrzymy. Zresztą wszystko będzie zmienione, więc nie przywiązujemy się do obecnego widoku Zostaną tuje tylko.
Toszka 10:16, 05 paź 2016

Trzeba podejść do sprawy praktycznie... bo jak Ula zauważyła niepraktyczne nam zdjęcia zapodałaś No bo po co cykać zdjęcie od frontu ze ścieżki?

Właśnie chodzi mi o zdjęcia z tarasu.
Uff, znalazłam (medal mi się należy) zobrazowany kat padania wzroku sąsiada teraz widać jak widzi sąsiad

Trzeba tylko na nowo podliczyć. Bo przecież sąsiad patrzy z 3/4 wysokości okna. Nie więcej. Tak trzeba wyliczyć wysokość korony... tak myślę
kasja83 10:16, 05 paź 2016

Nett napisał(a)
Chociaż o te wyższe okna, to oni bardziej powinni się martwić, bo to duże okno po lewej to toaleta. I to dokładnie przy oknie, bo widać

Może lubią być podglądani?
Kawa 10:20, 05 paź 2016

Toszka napisał(a)
Trzeba podejść do sprawy praktycznie... bo jak Ula zauważyła niepraktyczne nam zdjęcia zapodałaś No bo po co cykać zdjęcie od frontu ze ścieżki?

Właśnie chodzi mi o zdjęcia z tarasu.
Uff, znalazłam (medal mi się należy) zobrazowany kat padania wzroku sąsiada teraz widać jak widzi sąsiad

Trzeba tylko na nowo podliczyć. Bo przecież sąsiad patrzy z 3/4 wysokości okna. Nie więcej. Tak trzeba wyliczyć wysokość korony... tak myślę

jesssuuu Tocha
normalnie twoje patrzenie na ogół jest cudne
zawsze to w ludziach podziwiam
anbu 10:21, 05 paź 2016

No i Toszka zapodała matematyczne zadanie Padłam