Rano ciemno, wieczorem ciemno, ale fotki ciachnęłam. Niezbyt wyraźne, ale widać, że posadzone.
Ewidentnie brakuje mi jeszcze jednego po prawej stronie, tam gdzie teraz takie żółte słoneczniczki widać.
Chyba, że zamiast platana dać tu jakieś inne drzewo? Bo na razie to żółto się zrobiło- od lewej żółty buczek, później platany, miłorząb. Coś czerwonego by się przydało.
Jak wsadzisz tam jeszcze jedno drzewo, to nie będzie ci pasował kształt rabaty. Będziesz musiała zmienić.
Mi się wydaje, że te dwa dobrze się tam komponują ale to moje zdanie a ogród na żywo zapewne inaczej wygląda
Innego gatunku to bym tam już nie dosadzała, bo się zrobi misz-masz Ale tak jak napisałam wyżej, Ty to oglądasz na żywo - my to trochę inaczej widzimy
Hmm, dziura mi wyszła w tym miejscu i nie wygląda to dobrze. Mi ewidentnie brakuje tam czegoś. Drzewa sa tak posadzone, że to trzecie zmieściłoby się na rabacie jeszcze, tylko może być problem z nasadzeniami później.
Jola- jak będziesz patrzyła na zdjęcia, to się nie przeraź. One wszystkie pod kątem robione, dlatego te platany nie zakrywają okien. W rzeczywistości jest ok, a jak urosną będzie jeszcze lepiej