Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Alei Lipowej...

Ogród w Alei Lipowej...

justi 17:45, 30 maj 2012

MilenaP napisał(a)
Justi wpadłam do Ciebie, po raz pierwszy od dłuższego czasu i się zakochałam - masz w ogrodzie dokładnie to co mi się podoba. Bombowe są białe koszyki wiklinowe i skrzynie, mebelki, białe pelargonie, no i te cudne białe serduszka zdradź proszę gdzie je kupiłaś. Czaję się na takie i nie mogę spotkać. Leżaczek pierwsza klasa Ja też tydzień temu pomalowałam mój koszyk na biało i wsadziłam pelargonie. Teraz stoi przy drzwiach wejściowych do domu. Wszystko cuuuuuuuuuuuuuuuudne u Ciebie. Pozdrawiam

Miło mi bardzo. Chodzi pewnie o te serduszka wiszące? Kupiłam w sklepie ogrodniczym , tam są też takie dodatki różne. Były jeszcze w dwóch odcieniach szarości. W środku tego serduszka jest miejsce na świeczuszkę. Wieczorkiem fajnie wygląda, chodź mało oświetla.
justi 17:47, 30 maj 2012

Gabrielo dziękuję, że wpadłaś. Romantycznie mówisz... czy ja wiem, ładnie by róże przy tych mebelkach wyglądały i wtedy to już pełen romantyzm.
Martek 19:02, 30 maj 2012

Nie wiem czemu
Madzenka 21:09, 30 maj 2012

Justynko piękne stylizacje, ja uwielbiam biały więc poproszę o kolejne zdjęcia
Ja kupiłam w castoramie szare poduchy na leżaki ale byly też kremowe, grube, bez żadnych wzorków.
Tylko leżaków nie mam..... Szukam nieustajaco tanich i pasujących do mojego ogrodu. Ale ponieważ zwykle mialam leżaki a poduchy mi nie pasowaly teraz zrobiłam odwrotnie poczekam aż leżaki z casto , które mi sie podobają i kosztują 800 zł przecenią.....
bociek 21:37, 30 maj 2012

Justi, fajna wiklina. Taka postazona ma swoj urok Mnie sie podoba
KasiaWB 21:43, 30 maj 2012

justi napisał(a)

Justi, fajnie zakomponowałaś te wiklinowe mebelki a pewnie, niech stoją i zadają szyku a skrzyneczki w której są pelargonie zazdraszczam, nie widziałam takich podłużnych a bardzo by mi pasowały lobelia w koszyczku będzie się bosko prezentować jak zakwitnie U nas niestety Ikea w wiecznej budowie ale drogę już doprowadzili

Dzięki Kasia Skrzyneczki były w sklepie to wzięłam, ale dość szybko je wykupili.
A gdzie ta Ike ma być w Lbn?

Szkoda,że ich już nie ma,bo bym kupiła A ikea ma być na Bursakach ciekawe czy wreszcie ją wybudują, bo obiecują i obiecują
Piękny masz szpaler Rh świetny efekt serduszka też mi się podobają, ale szukam srebrnych
Pozdrawiam
Celina 12:03, 31 maj 2012

szpalerek okazały! lawenda u Ciebie szybsza,moja śpi niestety.Ale czekam cierpliwie
malwes 12:07, 31 maj 2012

Justynko, przychodzę do Mądrej Głowy po prośbie...może w wolnej chwili przydreptałabyś do mnie i zerknęła na koniec tej strony:
Dylematy
Pszczelarnia 19:14, 31 maj 2012

Justi, ale stylizacje wystylizowane. Romantic.
anula_wn 21:40, 31 maj 2012

Justi, obiecane fotki
byłam dzisiaj w Ikei, i to co było obfociłam. Nie wiem czy było wiecej, ja nie widziałam

pikowane: granatowa, beżowa i czerwona (w zasadzie winna) materiał lekko połyskliwy

inny rodzaj

i pasiaste