No troche jest, w zyciu nie przypuszczalabym ze wogole bede ROZWAZAC sadzenie
Po pierwsze szczelnego zywoplotu , bo niby nie chcialam sie zaslaniac szczelnie
Po drugie z tui
Po trzecie z zoltych, jak juz to szmaragdy wchodzily w gre
Po czwarte caly naroznik po dwoch stronach
Po piate NA FRONCIE domu gdzie jednak nie tylko ja patrze ale wszyscy widza
Elinko ja pewno bym nie chciała żółtego żywopłotu, widzę że dla Ciebie też to jest dość trudne. Ale rzeczywiście ciężko przysłonić żółtą ścianę zielonym kolorem. Teraz wydaje mi się wszystko logiczne
Przecież masz jeszcze inne miejsca w ogrodzie gdzie posadzisz sobie zieloną ścianę
Aniu inne miejsca sa juz zajete raczej chociazzawsze wszystko mozna wywalic
Sama nie wiem , na zielony naroznik mialam pkan z przodu dereńie bialo zielone mialy isc i drzewko czerwona jakas nigra i wydawalo mi sie takie zestawienie eleganckie i ogrodowiskowe, a jak dam zolte to znow stoje w miejscu bo ani derenie ańi hortensje ani miskanty na takim tle nie pasuja i co kolejny rok minie bo nie wymysle co przed ńimi dac, jedynie pecherznica diabolo ale przeciez nikt takich krzakow nie sadzi na ogrodowisku.
Dzieki za odwiedziny Kami, ja mam z tylu 6 zoltkow i zastanawialam sie nad aureospiciata bo i Przez Danusie polecana byla chyba ale w szkolkach widzialam takie jakies rzadkie nie ciekawe egzemplarze i nie wiem czy te byly brzydkie czy wszystkie takie i sie wycofalam. A ty masz z nich zywoplot, ide zerknac...
Danusiu yellow ribbon jaki znam jest bardziej zolty, caly zotly a te na zdjeciach sa zielonkawe .
Tak czy zielone czy zolte beda ciete.
A powiedz Ty kompletnie nie widzisz tam tych szmaragdow?!
A jak sie zezloszcze to nie beda ani zielone ani zolte tylko CHOINY kanadyjskie
Tak bardzo mi sie podobaja musze je gdzies wsadzic ....... !!!!!!!
Tam w fotkach ktore przeslalas jest jedno do watku z czym posadzic szmaragdy i kilka Twoich realizacji ale jak sama piszesz z poprzednich lat, ze teraz nie stosujesz zoltych tui , no wlasnie naogladalam sie na ogrodowisku tych serbow, cisow i choin i jak tu teraz przelknac zolte tuja , oscia w gardla mi stoja ))