Elinka
10:57, 12 paź 2016
No nie dolujcie mnie dziewczyny. Moze nie jest tak zle, mam tez grupy zywoplotow np serby, cisy tuje w innych miejscach Te jako zywoploty sa chyba ok a ten powyzej fragment jest zly i dlatego o nim mowimy. Powiem wam ze w projekcie tych roslin nie bylo a 3 bydleje tylko ktore mialy robic za zywoplot bo 3 m wysokosci przeciez maja w innym miejscu na 10 mb mialam 4 szt tawuly van hotta wsadzonej bo miala sie rozrosnac . Ogrod po zalozeniu zamiast cieszyc przyprawial o placz.
Dlategosama zaczelam dosadzac dokladac w plecy zeby sie troche oslonic od wiatru glownie. I jak widzicie zmyslu do komponowania nie mam dlatego wyszlo co wyszlo, teraz wiem ze moglam od razu prosic Was o pomoc a nie sama wsadzac, wtedy nie bylo roslin taraz sa czesc moge wywalic ale nie wszystkie.
Mowisz jalowce wyrzucic a ja juz z frontowej szambowej musze wyrzucic 3 to z tad mam kolejne 3 wyrzucic?
A czy ktos dysponuje zdjeciem na dowod ze te jalowce rzeczywiscie sa takie brzydkie , moze chodzi o srebrne , ja mam zielone sparteny i widuje takie 3 m i sa ladne.
A o co chodzi w tych nasadzeniach , pisalam zemial to byc niestrzyzony luzny kolorowy przenikajacy sie fragment , tylko niemmialam roslin na raz i dosadzalam po kolei i stad takie dziury dwie wyszly .
Co do nawiazania do zoltego derenia tozupelne inne miejsca ogrodu nie widac tego razem , wiec nie koniecznie musi nawiazywac.
A grabow to ja nie mam gdzie przesunac do przodu bo zajete wszystko

C