Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja ostoja

Moja ostoja

daszum 21:50, 06 gru 2021

A ja leniuchuję
Urszulla 18:07, 07 gru 2021

Adela napisał(a)
Urszulko - z chwaściskami to zyzyfowa praca. W niektórych miejscach muszę, bezpiecznie dla innych roślin,
wypalić.
Ogród Twój już przygotowany do zimy?
Pozdrawiam

Nic nie zrobiłam w ogrodzie jesienią. Ogród żyje swoim życiem coraz mniej się też udzielam na forum, raczej zaglądam do znajomych mi osób.
Adela 20:07, 07 gru 2021

Urszulla napisał(a)

Nic nie zrobiłam w ogrodzie jesienią. Ogród żyje swoim życiem coraz mniej się też udzielam na forum, raczej zaglądam do znajomych mi osób.

I świat się nie zawali
Urszulko, samej siebie nie przeskoczysz. Zrobisz tyle, na ile Ci zdrowie pozwoli. Tak bywa - raz rozpiera nas energia, innym razem musimy przystopować. Znam Twój problem i życzę Ci dużo zdrowia i siły.

Mój ogród był bardzo zaniedbany latem. Czerwcowa druga szczepionka bardzo mnie osłabiła. Obok chwastów przechodziłam obojętnie. Po 10 min pracy musiałam odpoczywać. Już nawet zaczęłam się rozglądać za znalezieniem pomocy do ogrodu, choć na jeden dzień w tygodniu. Jakoś minęło i teraz jest ok.
Oby czas nicnierobienia zimą mnie nie rozleniwił
Pozdrawiam Ciebie serdecznie
Adela 09:13, 10 gru 2021

Dzisiejszy właściwie pierwszy taki biały poranek:

hankaandrus_44 10:58, 10 gru 2021

Wow! Dzięki za piękne widoki! Mój ogród zamknięty, i furtka przymarzła. Podziwiam Twoją zimę.
Monika83 08:52, 11 gru 2021

Bajkowo wygląda
daszum 20:30, 11 gru 2021

Śnieg, słoneczko, wymarzona pogoda na Święta i Nowy Rok.
Ciekawa jestem jak będzie w rzeczywistości.

U mnie śnieg leży już dwa tygodnie, ale słońca brak.
Adela 21:15, 12 gru 2021

Haniu, Moniko, Danusiu - ładnie było przez pół dnia. Śnieg jeszcze leży, ala najładniej wygląda świeży.
Już nie pamiętam, kiedy ostatno były takie białe święta. Ale wtedy drogi niebezpieczne i boję się o podróż córki i zięc z Poznania
Każdemu życzę takiej pogody, jaką lubi
Monika83 11:04, 13 gru 2021

Adela napisał(a)

I świat się nie zawali
Urszulko, samej siebie nie przeskoczysz. Zrobisz tyle, na ile Ci zdrowie pozwoli. Tak bywa - raz rozpiera nas energia, innym razem musimy przystopować. Znam Twój problem i życzę Ci dużo zdrowia i siły.

Mój ogród był bardzo zaniedbany latem. Czerwcowa druga szczepionka bardzo mnie osłabiła. Obok chwastów przechodziłam obojętnie. Po 10 min pracy musiałam odpoczywać. Już nawet zaczęłam się rozglądać za znalezieniem pomocy do ogrodu, choć na jeden dzień w tygodniu. Jakoś minęło i teraz jest ok.
Oby czas nicnierobienia zimą mnie nie rozleniwił
Pozdrawiam Ciebie serdecznie
. U mnie w rodzinie też byli osłabieni po drugiej dawce szczepionki. A ja i moje dzieci i mąż to się nie szczepiliśmy bo przechorowaliśmy to bardzo łagodnie.
Adela 17:24, 13 gru 2021

Monika83 napisał(a)
. U mnie w rodzinie też byli osłabieni po drugiej dawce szczepionki. A ja i moje dzieci i mąż to się nie szczepiliśmy bo przechorowaliśmy to bardzo łagodnie.

Każdy przechodzi inaczej. Dawkę przypominającą zdecydowałam się przyjąć po Nowym Roku, żeby mi samopoczucie nie zawaliło przygotowań do świąt, a tu tymczasem czekam na wynik testu. Każdy dzień to jakaś niespodzianka.
Pozdrawiam serdecznie