Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja ostoja

Moja ostoja

gogo 00:37, 25 sie 2018

W Anglii byłam w takich Centrach, ale tylko oglądałam, bo jeździłam z plecakiem, a tam trudno upchnąć rośliny. Raz wracałam z córką i w bagażu przywiozłam piękne czerwono-różowe hebe, u nas nie do zdobycia i eM nie podlał i padło
Faktycznie, szkoda, że urlop Ci się kończy.
W Dobrzycy nie zapomnij o zdjęciach dla nas
Marta 08:25, 25 sie 2018

Piękny zachód Słońca. Ciekawe co Giardinie dolega, miejmy nadzieję, że w przyszłym roku znowu pokaże na co ją stać, bo naprawdę piękną ją miałaś. Pozdrawiam
Urszulla 09:58, 25 sie 2018

Czekamy na fotki ze szkółki u nas wreszcie oddech można złapać. Rośliny też i łapią wodę. To były trudne miesiące. Nie wiem ile w tym sezonie poszło mi wody z kranu, szczególnie przez ostatnie tygpdnie podlewania ale udało się utrzymać większość sadzonek. Niektóre w oborniczku to nawet nieźle urosły mimo suszy.
Adela 15:07, 25 sie 2018

gogo napisał(a)
W Anglii byłam w takich Centrach, ale tylko oglądałam, bo jeździłam z plecakiem, a tam trudno upchnąć rośliny. Raz wracałam z córką i w bagażu przywiozłam piękne czerwono-różowe hebe, u nas nie do zdobycia i eM nie podlał i padło
Faktycznie, szkoda, że urlop Ci się kończy.
W Dobrzycy nie zapomnij o zdjęciach dla nas

Hebe były piękne w C.O. ale one wytrzymują do -3 st. Tak mi powiedziano.
Zdjecia z Dobrzycy są, ale zrobiłam ponad 200, więc w pierwszej kolejności muszę przeprowadzić selekcję.
Ale dla Ciebie na początek coś formowanego z ogródka japonskiego
Adela 15:10, 25 sie 2018

Marta napisał(a)
Piękny zachód Słońca. Ciekawe co Giardinie dolega, miejmy nadzieję, że w przyszłym roku znowu pokaże na co ją stać, bo naprawdę piękną ją miałaś. Pozdrawiam

Witaj Martuś
Fajnie, że znowu jesteś
Odwiedzę Twój wątek i mam nadzieję, że pokażesz swój tegoroczny ogródek.
Pozdrawiam
Adela 15:16, 25 sie 2018

Urszulla napisał(a)
Czekamy na fotki ze szkółki u nas wreszcie oddech można złapać. Rośliny też i łapią wodę. To były trudne miesiące. Nie wiem ile w tym sezonie poszło mi wody z kranu, szczególnie przez ostatnie tygpdnie podlewania ale udało się utrzymać większość sadzonek. Niektóre w oborniczku to nawet nieźle urosły mimo suszy.

Będą, będą
Dla Ciebie werbena. Królowała na wielu rabatach.

Słyszałam, że u nas sporo popadało. Podlewanie na parę dni Ci odpadnie.
hanka_andrus 20:23, 25 sie 2018

Ely,jest watek o Hortulusie u nas. Tam możesz wstawić zdjęcia.
gogo 23:18, 25 sie 2018

Elu, dzięki za zdjęcia, czekam na jeszcze
To Hebe z Anglii, którego u nas nie można kupić to Summmer Magic, jest zupełnie inne niż to, które znamy.
basia3012 00:26, 27 sie 2018

Elu, napisz jak wypoczęłaś. Zdjęcia z Hortulusa piękne. Pozdrawiam.
Adela 21:47, 29 sie 2018

hanka_andrus napisał(a)
Ely,jest watek o Hortulusie u nas. Tam możesz wstawić zdjęcia.

Haniu, zrobiłam, jak radziłaś. Umieściłam swoje zdjęcia w wątku Ogrody polskie - Ogrody Hortulus w Dobrzycy.
Trochę zdjęć powtórzę jednak w swoim wątku, aby łatwiej i szybciej można było do nich wrócić. Zdjecia miejsc, ktore szczególnie mnie urzekły
Pozdrawiam ciepło