Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wśród brzóz i dębów

Wśród brzóz i dębów

marba 21:01, 14 mar 2018

Agatko, miło to słyszeć.

Iwonko, ostróżki rzeczywiście dorodne, to prezent od naszej ogrodowiskowej Agaty- Omelki.

marba 21:10, 14 mar 2018

danuta_szwajcer napisał(a)

Mam tak samo, tylko u mnie muzyka na pierwszym miejscu i jeszcze do tego co wymieniłaś to jeszcze zdjęcia Dzisiaj Basiu poszłam też do ogrodu i okryłam troche no i w dodatku dziś powiedzieli, że i koniec miesiąca też ma być śnieżny i mrozny echh Ostróżki masz cudowne, kupowałas sadzonki, czy też masz z siewu?

Danusiu, do tego co kocham, dołożyłabym jeszcze psy. Zawsze w moim domu były i są . Chciałabym powiedzieć, że zawsze będą, ale te dwa łobuzy to już pewnie nasze ostatnie. I nie chciałabym, żeby nas przeżyły, takie osierocenie to dla psa zawsze wielka tragedia.

Ostróżek nie wysiewałam, przybyły do ogrodu już kwitnące. Bardzo je lubię, są takie obfite.
Gosialuk 00:38, 15 mar 2018

Basiu ty jak zwykle po nocy markujesz. Już nie mogę się wiosny doczekać, a na działkę, to nie wiem kiedy pojadę - pewnie po świętach dopiero.
Ostróżki przepiękne, zwłaszcza ta biała bardzo mi się podoba.
marba 10:28, 15 mar 2018

Obiecałam sobie nie dokupywać więcej róż, ale znów nie mogłam się oprzeć.

zoja 10:31, 15 mar 2018

piękne
zawitka 12:11, 15 mar 2018

Tych najpiękniejszych też sobie nie odmówiłam Pozdrawiam
Margerytka40 12:13, 15 mar 2018

marba napisał(a)
Obiecałam sobie nie dokupywać więcej róż, ale znów nie mogłam się oprzeć.

Ja póki co koło róż spokojnie mogę przejść i nawet specjalnie mi wzrok ku nim nie leci
zoja 12:33, 15 mar 2018

Margerytka40 napisał(a)

Ja póki co koło róż spokojnie mogę przejść i nawet specjalnie mi wzrok ku nim nie leci

to tylko kwestia czasu
Dorota123 13:41, 15 mar 2018

Ostróżki masz bardzo ładne, pozwól im zawiązać nasionka to Ci się wysieją i pomnożysz szybko kolekcję. Różyczki wyglądają ładnie, ale oprócz tego, że wielkokwiatowe i pachnące nic o nich nie wiadomo. Też mam takich kilka, ale tylko z pnących jestem zadowolona. Reszta rośnie mizernie, słabo się rozrasta. Mam jedną taką różę, która od 3 lat wypuszcza tylko jeden pęd i ma tylko 1 różyczkę. Chyba się z nią pożegnam w tym roku. Nie chcę Cię zniechęcić, u mnie kiepska ziemia więc to też ma wpływ. Tylko, że te kupione w szkółkach całkiem nieźle mi rosną.
Margerytka40 14:21, 15 mar 2018

zoja napisał(a)

to tylko kwestia czasu

Myślisz? Na razie mnie nie bierze ale nigdy nie mów nigdy