Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wśród brzóz i dębów

Wśród brzóz i dębów

marba 15:05, 17 paź 2017

Danusiu, ostróżki też mnie zadziwiły porą kwitnienia, ale tak długo kwitną u mnie tylko te białe, bo błękitne i szafirowe już dawno weszły w stan uśpienia. Szkoda, bo szczególnie lubię te w odcieniach niebieskiego.
Czy z nogą już w porządku? Serdecznie Cię pozdrawiam.
danuta_szwajcer 18:12, 17 paź 2017

marba napisał(a)
Danusiu, ostróżki też mnie zadziwiły porą kwitnienia, ale tak długo kwitną u mnie tylko te białe, bo błękitne i szafirowe już dawno weszły w stan uśpienia. Szkoda, bo szczególnie lubię te w odcieniach niebieskiego.
Czy z nogą już w porządku? Serdecznie Cię pozdrawiam.

Tez je bardzo lubie, juz mam nowe miejsce w planach by dosadzic wiosną Jeszcze nie do konca, ale kupiłam buty o dwa numery większe i daje rade Zawsze szybko chodziłam a teraz nie daje rady, mam nadzieje, ze w koncu mi to przejdzie Pogode mamy cudowną więc korzystamPozdrawiam
Mirka 17:13, 26 paź 2017

Puk puk Basiu
ryska 17:53, 04 gru 2017

Basiu wszystkiego najlepszego z okazji imienin, dużo zdrowia i satysfakcji nie tylko z ogrodu
ElzbietaFranka 18:15, 04 gru 2017

Witam Basia. Zagladalam do ciebie co chwile, ale ty sie zamknelas na Amen.

Jeszcze sie boczysz. A kto ci kibicowal na forum najbardziej. Kazdy ma inne zdanie.

Nie wiem, czy Czestochowa obchodzi urodziny czy imieniny do czego wam blizej, Źycze wszystkiego dobrego w dniu Barbary, zdrowia i pomyślności.

Pozdrawiam
zoja 20:00, 04 gru 2017

Basiu
Wszystkiego NAJ z okazji imienin
marba 20:03, 04 gru 2017

Renatko, bardzo, bardzo dziękuję za pamięć i miłe życzenia imieninowe.
Ostatnio rzadko piszę na forum, bo w moim ogrodzie niewiele się teraz dzieje. Po prostu odpoczywam od niego po intensywnym sezonie, daję też ogrodowi odpocząć od siebie. I zbieram siły na wiosnę. Mam nadzieję, że przyszły sezon nie będzie taką gonitwą, jak ten.
Serdecznie Cię pozdrawiam. Buziaczki.

Elu, za życzenia dziękuję, ale nie rozumiem Twojego wpisu. Ja nie mam takiej potrzeby, ale jeśli jest coś, co chciałabyś wyjaśnić, to po prostu napisz na priv. Pozdrawiam.
marba 20:06, 04 gru 2017

zoja napisał(a)
Basiu
Wszystkiego NAJ z okazji imienin

Zoju, dziękuję za pamięć i życzenia. Bardzo mi miło.
Serdecznie Cię pozdrawiam.
barbara_kraj... 20:14, 04 gru 2017

Basiu, najlepsze życzenia imieninowe, zdrowia, powodzenia w urządzaniu ogrodu oraz spełnienia marzeń.

marba 20:22, 04 gru 2017

barbara_krajewska napisał(a)
Basiu, najlepsze życzenia imieninowe, zdrowia, powodzenia w urządzaniu ogrodu oraz spełnienia marzeń.

Basieńko, bardzo Ci dziekuję. Piękne te rodki.