U nas tylko delikatnie popadalo ale lepsze to niż nic...
Rabaty z vanilkami na pniu latem nie pokazuje prawie wogole, bo obok jest placyk z basenem. Basen właściwie większość przesłania
Dziękuję właśnie obijam się na lezaczku i podziwiam i zielony i anabellki, pięknie seledynu nabrały, takie je najbardziej lubię polecam tylko gdzie Ty je wcisniesz
Hortki słońce kochaja, nie wiem jak bardzo cieniscie masz ale słoneczko im na pewno nie szkodzi... u mnie rosną od.poludnia A foty z reguły późnym popołudniem robię i stąd pewnie zmylka
Chciałam posadzić pod katalpami hortensje bukietowe, jest tam słońce i trochę cienia. Nie wiem czy wybrać anabelki czy limeliht, co bys mi doradziła jest to frontowa strona. U Ciebie rosną wspaniale i nowe kadry cudne
Piękny, intensywnie zielony kolor. W takim ogrodzie to już spokojnie można odpoczywać a nie dumać, że znów coś trzeba pielić, przesadzić, bo coś nie gra.
U mnie w cienistym zakątku aczkolwiek na 3 h zagląda słońce , strona wschodnia.
Mam odmianę Strong , i jej pasuje to miejsce , ma kilkadziesiąt ogromnych kwiatostanów śnieżno białych .
Vanillia Fraise na południowej stronie trochę przysmaża je słońce ale to dlatego ze nie ma jeszcze niczego pod nóżkami