Fuj. Gąsienice bukszpanowe już masz . Masakra. Obejrzałam swoje ale na razie nie widzę. Kwestia czasu tylko weź człowieku zaglądaj co chwilę.
Ale reszta piękna .
zachwyt zostawiam taka ilość tulipanów wygląda niesamowicie
tylko nie wiem czemu ,ale nie lubię sadzić cebulek ….
na tej pierwszej fotce...super widać kształty rabat i trawnika -jest pięknie
trawniczek ideał ….może kiedyś ,jak już w końcu pokończę co zaplanowałam to postaram się o trawnik bardziej
brawo stworzyłaś przepiękny ogród ….i najbardziej spodobało mi się zdanie ,że już nie zwracasz uwagi tak bardzo na powtórzenia -sadzisz co chcesz
też tak robię
Buziaczki
No właśnie, wczoraj jeszcze patrzyłam pobierznie i nie zauważyłam, ciężko je wypatrzeć jak są malutkie i jest ich mało. Dobrze, że coś mnie tknęło i dziś rzuciło mi się w oczy to cholerstwo.
Orzymuje zachwyty i się z nim cieszę. Miło jak komuś się podoba, nie tylko sobie samemu.
Cebulek nie lubię sadzić, bo najczęściej już jest zimno i łapki marzną. Mimo wszystko się poświęcimy i zaszalejmy jeszcze bardziej jesienią.
Korci mnie bardzo mocniej powycinać trawnik na rzecz nowych rabat-wysepek, podoba mi się taki efekt. Nawet eMek się wstępnie zgadza ale chcę wg jego koncepcji. Musimy dojść do wspólnego pomysłu, co nie będzie łatwe
Powtórzenia nasadzen na pewno spajają ogród jako jedna całość ale takie pojedyncze nowe nasadzenia moim zdaniem ożywiają go i sprawiają, że jest ciekawszy Już nie mige się doczekać mojej mini rabatki bylinowo-łąkowej między Doorenbosami na wjazdowej. Mam wobec niej mega oczekiwania
A tu kolorowe samosiejki na rzeczonej wjazdowej dla Ciebie