Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 15:30, 15 cze 2020

mrokasia napisał(a)
Niedzielny spam bardzo przyjemny dla oka . fajnie tak - wrócić z urlopu i ucieszyć się, że wszystko tak ładnie się prezentuje, prawda?
Tawułki już takie pióropusze mają??? U mnie w pąkach.

Dziękuje Kasia Oj bardzo miło wrócić do domu i móc nacieszyć oko Sama przyjemność.
Własnie tawułki mnie bardzo zaskoczyły, nie spodziewałam się, że już będą kwitły
eVka 15:30, 15 cze 2020

SylwiaBe napisał(a)

Właśnie miałam napisać to samo, bo moje ledwo co ujrzały światło dzienne

Rosną już ponad 2 miesiące
eVka 15:33, 15 cze 2020

Makusia napisał(a)
Ile Ty masz róż! Piękne!

Makusiu, uwielbiam róże i cieszę się każdym ich kwiatem Kolorów zatrzęsienie, czerwienie, biele (tak patriotycznie , kremy, róże, pastele, żółcie, łososie... szał ciał.
Dziękuję
sylwik69 20:36, 15 cze 2020

Ale przepięknie lawendy cudne,róże masz obłędne,rośliny bujne i zdrowe wszystko dopracowane i zadbane!! miło odwiedzić Twój ogród.W realu musi być jeszcze piękniejszy... możesz być dumna Ewo!
eVka 21:22, 15 cze 2020

sylwik69 napisał(a)
Ale przepięknie lawendy cudne,róże masz obłędne,rośliny bujne i zdrowe wszystko dopracowane i zadbane!! miło odwiedzić Twój ogród.W realu musi być jeszcze piękniejszy... możesz być dumna Ewo!

Sylwia, nawet nie wiesz jak się ucieszyłam czytając Twoje słowa Mało kto naprawdę docenia moja ciężka pracę i pasję do ogrodu. Większość osób mówi, że ładnie ale w życiu by tak. Ie chcieli mieć bo to pewnie mnóstwo roboty i szkoda czasu i kasy...
Lawendy i róże na wjazdowej rabacie to był strzał w 10-tkę! Uwielbiam wracać z pracy i patrzeć na tą rabatę nie muszę nawet specjalnie wychodzić do ogrodu no i widzę ją z okna kuchennego.
Zapraszam do mojego ogrodu jak będziesz we Wrocławiu
eVka 21:32, 15 cze 2020

Różyczka Giardina dla was na dobranoc! Ma olbrzymie kwiaty jak mała dłoń

oliwka 19:43, 16 cze 2020

Ewa widoczki boskie muszę podjechać do Ciebie jak zacznie kwitnąć pastella. Zamierzam kupic taka na pniu. Zanim to zrobię chciałabym zobaczyć ja na żywo. Fajne te przetaczniki. Masz rację z tymi potworami do ukochanego ogrodu. Może właśnie te powroty sa po to, żeby złapać dystans i spojrzeć na to co sie ma z innej perspektywy może dzięki powrotom dostrzegamy różnice w ogrodzie i tempo zmian
eVka 20:48, 16 cze 2020

oliwka napisał(a)
Ewa widoczki boskie muszę podjechać do Ciebie jak zacznie kwitnąć pastella. Zamierzam kupic taka na pniu. Zanim to zrobię chciałabym zobaczyć ja na żywo. Fajne te przetaczniki. Masz rację z tymi potworami do ukochanego ogrodu. Może właśnie te powroty sa po to, żeby złapać dystans i spojrzeć na to co sie ma z innej perspektywy może dzięki powrotom dostrzegamy różnice w ogrodzie i tempo zmian

Kochana bardzo Ci dziękuję
Kasiu, wpadaj kiedy chcesz, jestem teraz popoludniami codziennie w domu
Daj znać tylko pół godziny wcześniej

Masz rację z tymi powrotami, pozwalają nabrać perspektywy do ogrodu i zachwycić się nim na nowo
Kasiolaaa 21:29, 16 cze 2020

Ewuniu a czy masz fotki lawendy z tamtego roku podczas kwitnienia bardzo mi sie podoba u mnie nie ma OBI ale moze jakos dowożą
oliwka 21:45, 16 cze 2020

effka napisał(a)

Kochana bardzo Ci dziękuję
Kasiu, wpadaj kiedy chcesz, jestem teraz popoludniami codziennie w domu
Daj znać tylko pół godziny wcześniej

Masz rację z tymi powrotami, pozwalają nabrać perspektywy do ogrodu i zachwycić się nim na nowo

Ja tylko wpadnę na chwilę różę ogladnąc nie bede Ci przeszkadzać. Czekam na sygnał jak zacznie kwitnąć Pastella