Dziękuje Kasia Oj bardzo miło wrócić do domu i móc nacieszyć oko Sama przyjemność.
Własnie tawułki mnie bardzo zaskoczyły, nie spodziewałam się, że już będą kwitły
Ale przepięknie lawendy cudne,róże masz obłędne,rośliny bujne i zdrowe wszystko dopracowane i zadbane!! miło odwiedzić Twój ogród.W realu musi być jeszcze piękniejszy... możesz być dumna Ewo!
Sylwia, nawet nie wiesz jak się ucieszyłam czytając Twoje słowa Mało kto naprawdę docenia moja ciężka pracę i pasję do ogrodu. Większość osób mówi, że ładnie ale w życiu by tak. Ie chcieli mieć bo to pewnie mnóstwo roboty i szkoda czasu i kasy...
Lawendy i róże na wjazdowej rabacie to był strzał w 10-tkę! Uwielbiam wracać z pracy i patrzeć na tą rabatę nie muszę nawet specjalnie wychodzić do ogrodu no i widzę ją z okna kuchennego.
Zapraszam do mojego ogrodu jak będziesz we Wrocławiu
Ewa widoczki boskie muszę podjechać do Ciebie jak zacznie kwitnąć pastella. Zamierzam kupic taka na pniu. Zanim to zrobię chciałabym zobaczyć ja na żywo. Fajne te przetaczniki. Masz rację z tymi potworami do ukochanego ogrodu. Może właśnie te powroty sa po to, żeby złapać dystans i spojrzeć na to co sie ma z innej perspektywy może dzięki powrotom dostrzegamy różnice w ogrodzie i tempo zmian