Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

SlonecznyOgrod 22:07, 05 lis 2020

No dziękuję bardzo

Tak to prawda dużo pada, ale chociaż dziś nie padało to dwie godzinki po południu popracowałam w ogrodzie
nicol21 12:36, 08 gru 2020

Piękna ta Wasza jesien!! Cudnie sobie to wymyśliłaś. No i te domy jakoś tak znikły za tą zielenia . Sąsiedzi pewnie zazdroszczą, oby fajni sąsiedzi!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
eVka 11:59, 09 gru 2020

SlonecznyOgrod napisał(a)
No dziękuję bardzo

Tak to prawda dużo pada, ale chociaż dziś nie padało to dwie godzinki po południu popracowałam w ogrodzie

Daria, mokre lato i mokra jesień, w sumie dobrze. Nie pamiętam już kiedy podlewałam ogród
Ja ostatnio w ogrodzie zupełnie nic nie robię, a przepraszam, skosiłam w weekend trawnik przed zimą.
Jakis czas temu troszke poplewiłam i tyle. Sezon zamknięty na cztery spusty.
eVka 12:01, 09 gru 2020

nicol21 napisał(a)
Piękna ta Wasza jesien!! Cudnie sobie to wymyśliłaś. No i te domy jakoś tak znikły za tą zielenia . Sąsiedzi pewnie zazdroszczą, oby fajni sąsiedzi!

Dziękuję Powiem Ci Ewelina, że dobrze wyszło, jeszcze z dwa lata i sąsiednie domu zostaną całkowicie zasłonięte roślinami, no może dachów.
Ten z boku już prawie niewidoczny a jeszcze dwa lata temu widziałam co sąsiedzi grillują ;p
Bardzo fajni są, sympatyczni, młodzi i spokojni a i lubią ładne ogrody
Brzozowadzie... 13:05, 23 sty 2021

Witaj Ewo! W sumie dobrze, że zrobiłaś sobie przerwę, bo była szansa na nadrobienie
Ależ Ci się wszystko pięknie bujnęło! Nie dziwię się, że sama jesteś zachwycona. Bujne, piękne rabaty! Zasłona ze śliw i Memory w punkt. W tym roku jeszcze śliwy zrobią robotę wyżej i masz jak w raju
No naprawdę fajny spacerek sobie u Ciebie zrobiłam Pozdrawiam serdecznie!
Magleska 15:27, 23 sty 2021

Ewa jesień miałaś cudowną
a zima jaka ?
Buziaki
Wiolka5_7 16:42, 23 sty 2021

Pobudka Effcia !
SlonecznyOgrod 16:09, 24 sty 2021

Pokaż chociaż trochę śniegu
(wiem, że we Wrocławiu był)
eVka 09:10, 27 sty 2021

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Witaj Ewo! W sumie dobrze, że zrobiłaś sobie przerwę, bo była szansa na nadrobienie
Ależ Ci się wszystko pięknie bujnęło! Nie dziwię się, że sama jesteś zachwycona. Bujne, piękne rabaty! Zasłona ze śliw i Memory w punkt. W tym roku jeszcze śliwy zrobią robotę wyżej i masz jak w raju
No naprawdę fajny spacerek sobie u Ciebie zrobiłam Pozdrawiam serdecznie!

Agatko, jak miło, że do mnie wpadłaś na spacerek jesienny Zimowych fotek brakuje, jakoś nie zrobiłam mimo pięknych śniegowych okoliczności przyrody.
Rzeczywiście Memory i śliwy robią dobrą robotę i zasłaniają to co maja zasłonić a jeszcze grafitowa ściana domu sąsiadów stanowi dla nich fajne tło

Czekam na wiosnę, sprzątanie ogrodu, pierwsze pachnące promyki słońca i wtedy znów moja ogrodowa (uśpiona zimą dusza) powróci!

Buziaki!!!
eVka 09:11, 27 sty 2021

Magleska napisał(a)
Ewa jesień miałaś cudowną
a zima jaka ?
Buziaki

Madziu kochana! Witaj, zima cudna ale ja jakoś nic zdjęć nie mam, zero totalne, postaram się nadrobić, chociaż są miejsca nieładne, gdzie byliny, niskie trawy położyły się, pogniły i nie zdobią ale są też zakątki, które zimą wyglądają bajkowo
Buziaki Do wiosny!