Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

malgol 11:54, 05 maj 2021

effka napisał(a)

Dziękuję Powiem Ci, że ten dywan bardzo nam się sprawdza, chodzimy po nim w butach, nierzadko obłoconych i szybko wysycha a potem deszcz go czyści. To śliski plastik, więc nic nie wsiąka. Wczoraj macałam w Obi jutowy dywan i bardzo się cieszę, że jednak go nie kupiłam, bo to mega brudzący materiał jest i nasiąkliwy. Na mój taras się nie nadaje.

Wiesz co, spróbuję w dużej donicy klona albo bambusa. U Kasi-Oliwki nawet drzewa na tarasie rosną w donicach i mają się świetnie. Wiadomo przyrost jest dużo mniejszy niż w ogrodzie ale w sumie o to chodzi, żeby one za szybko nie rosły

Jak będziesz we Wrocławiu oczywiście nie muszę pisać, że cię zapraszam i koniecznie musisz wpaść!

dzięki za zaproszenie Nie omieszkam
Powiedz jeszcze ewa gdzie ten dywan kupiłaś? On jest w 100 % z polipropylenu?
eVka 11:59, 05 maj 2021

Kasia_CS napisał(a)

Zabiłaś mnie tym fotelem, chcę go! Będę śledzić Twoje obserwacje z użytkowania, bo narazie inne wydatki, ale wyjątkowo mi się podoba. Przebił do tej pory pożądane przeze mnie kokony

Oj, cieszę się, że Cię "zabiłam" tym kokonem hihi Jestem z niego mega zadowolona, jest bardzo wygodny. Będę obserwować głównie poduchy, czy są trwałe i czy się nie odkształcają.
Podoba się, bo ludzie zatrzymują się na ulicy i go palcem pokazują
Pozdrawiam!
eVka 12:01, 05 maj 2021

malgol napisał(a)
No to już nie ma takiej promocji na kocyk, już prawie 50 zl kosztuje Niby tez niewiele,ale jakbym chciała kilka to już sie da odczuc

Wiesz co, na stronie dalej jest po 21 zł.
eVka 12:03, 05 maj 2021

malgol napisał(a)

dzięki za zaproszenie Nie omieszkam
Powiedz jeszcze ewa gdzie ten dywan kupiłaś? On jest w 100 % z polipropylenu?

Bardzo lubię gościć u siebie ogrodomaniaków!

Tak to polipropylen, kupiłam w Castoramie, wpisz w wyszukiwarkę: dywany zewnętrzne.
eVka 19:54, 05 maj 2021

Przymiarki klona, usuniemy te dwa rzędy płyt i przełożymy je na drugi niższy taras powiększając go.

Nie może być głębiej wsadzony ponieważ rośnie tam buk Tricolor a po drugiej stronie wiąz Wredei.
eVka 20:02, 05 maj 2021

Uwielbiam ten żywopłocik tawułowy

eVka 20:03, 05 maj 2021

Mikro oczko, celowo część kamieni zdjęta, bo jeżyki częstują się wodą z oczka

eVka 20:08, 05 maj 2021

Sesleria już spora

Kolejne tulipki zaczynają

oliwka 20:46, 05 maj 2021

malgol napisał(a)
No to już nie ma takiej promocji na kocyk, już prawie 50 zl kosztuje Niby tez niewiele,ale jakbym chciała kilka to już sie da odczuc

malgol no szkoda, że nie doczytałam twojej wiadomości, mogłam kupić - wlaśnie wróciłam z O. Upolowalam 3 koce - myślę, że nawet przesyłka by tak drogo nie wyszła...
Magleska 20:57, 05 maj 2021

klonik będzie się pięknie prezentował w tym miejscu

jak ta Twoja tawułka się nazywa ? podoba mi się -fajne ma ubarwienie

u nas zupełnie inne ceny tych kocyków i lampionów -kilka razy wchodziłam na stronkę i drożej

nawet na Twój link- wychodzi mi 48,98