Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Kasia_CS 21:23, 05 maj 2021

Magleska napisał(a)

nawet na Twój link- wychodzi mi 48,98

No właśnie - u mnie też taka cena się pokazuje - specjalnie sprawdzałam.

Ewo, ale te domiszcza z ogrodzeniem wyrosły - czy to ten nowe co się budowały jeszcze niedawno? Twój ogród coraz bardziej z klonami mi się kojarzy - sporo już ich u Ciebie i zawsze takie dorodne fajne mój jedyny zdechł w zeszłym roku, pochorował się (antraknoza) i nie przeżył niestety mimo kuracji. Kurcze, wiesz, że cały czas myślę o tym Twoim przestronnym fotelu ? Wyobrazam sobie, że sobie w nim wygodnie karmię najmłodszego członka rodziny jak już się pojawi na świecie
eVka 21:40, 05 maj 2021

oliwka napisał(a)

malgol no szkoda, że nie doczytałam twojej wiadomości, mogłam kupić - wlaśnie wróciłam z O. Upolowalam 3 koce - myślę, że nawet przesyłka by tak drogo nie wyszła...

Sprawdziłam i okazało się, że w zależności od miasta są inne ceny. We Wrocławiu był po 21 ale w innych prawie 50 zł. Podobnie lampiony.
eVka 22:12, 05 maj 2021

Magleska napisał(a)
klonik będzie się pięknie prezentował w tym miejscu

jak ta Twoja tawułka się nazywa ? podoba mi się -fajne ma ubarwienie

u nas zupełnie inne ceny tych kocyków i lampionów -kilka razy wchodziłam na stronkę i drożej

nawet na Twój link- wychodzi mi 48,98

Też tak myślę, że tam będzie pasował

To jest tawuła Goldflame, o tej porze roku jest pomarańczowa, potem robi się limonkowo-zielona.

Właśnie dzisiaj dopiero zobaczyłam, że te promocje były różne w różnych miastach. No miałam fuksa, szczególnie z tym bambusowym stolikiem za 38zł.
eVka 22:17, 05 maj 2021

Kasia_CS napisał(a)

No właśnie - u mnie też taka cena się pokazuje - specjalnie sprawdzałam.

Ewo, ale te domiszcza z ogrodzeniem wyrosły - czy to ten nowe co się budowały jeszcze niedawno? Twój ogród coraz bardziej z klonami mi się kojarzy - sporo już ich u Ciebie i zawsze takie dorodne fajne mój jedyny zdechł w zeszłym roku, pochorował się (antraknoza) i nie przeżył niestety mimo kuracji. Kurcze, wiesz, że cały czas myślę o tym Twoim przestronnym fotelu ? Wyobrazam sobie, że sobie w nim wygodnie karmię najmłodszego członka rodziny jak już się pojawi na świecie

Niestety ceny w Obi były różne.

Domy wyrosły w rok, to właśnie te które niedawno się budowały. Mam ścianę domów ale przynajmniej ładne elewacje. Liczę, że jak rośliny za kilka lat podrosną, szczególnie drzewa już nie będzie ich tak widać. w lecie z perspektywy leżaka nie widać ich prawie wcale zza miskantów i śliw.

Wiesz co my zawsze kochaliśmy klony ale ze względu na ceny nie stać nas było kupić na raz kilku sztuk. Teraz już się robi mała kolekcja 5 sztuk. Na pewno dojdą jeszcze klony Shirasawy, Jordan i Aureum no i jakiś na taras Oby im dobrze u nas było.

Ten kokon idealny do karmienia maluszka Na pewno byłoby Ci w nim wygodnie

Pozdrawiam!
eVka 14:43, 06 maj 2021

Ławka na taras przyszła! W końcu Będzie dzisiaj skręcanie po pracy
malgol 14:54, 06 maj 2021

oliwka napisał(a)

malgol no szkoda, że nie doczytałam twojej wiadomości, mogłam kupić - wlaśnie wróciłam z O. Upolowalam 3 koce - myślę, że nawet przesyłka by tak drogo nie wyszła...

Oj ,dziekuje za szczere chęci Faktycznie za 21 zł to i przesyłka by się opłacała No trudno:0 Może okazje i do nas przyjdą
malgol 14:56, 06 maj 2021

effka napisał(a)

Niestety ceny w Obi były różne.

Domy wyrosły w rok, to właśnie te które niedawno się budowały. Mam ścianę domów ale przynajmniej ładne elewacje. Liczę, że jak rośliny za kilka lat podrosną, szczególnie drzewa już nie będzie ich tak widać. w lecie z perspektywy leżaka nie widać ich prawie wcale zza miskantów i śliw.

Wiesz co my zawsze kochaliśmy klony ale ze względu na ceny nie stać nas było kupić na raz kilku sztuk. Teraz już się robi mała kolekcja 5 sztuk. Na pewno dojdą jeszcze klony Shirasawy, Jordan i Aureum no i jakiś na taras Oby im dobrze u nas było.

Ten kokon idealny do karmienia maluszka Na pewno byłoby Ci w nim wygodnie

Pozdrawiam!

Ewa ,a zdradzisz cene kloników?
eVka 15:10, 06 maj 2021

malgol napisał(a)

Ewa ,a zdradzisz cene kloników?

Jasne, Sangokaku - 130 zł, Trompenburg - 160 zł a Greenthumb North Carolina - 200 zł Wszystkie są podobnej wielkości.
Kamcia 15:27, 06 maj 2021

effka napisał(a)
Ławka na taras przyszła! W końcu Będzie dzisiaj skręcanie po pracy

To czekamy na zdjecia
eVka 17:42, 06 maj 2021

Kamcia napisał(a)

To czekamy na zdjecia

A proszę bardzo Ławeczka przyszła złożona