Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 22:07, 06 maj 2021

Magleska napisał(a)
Ewa ławeczka dopięła końcowego efektu -jest świetnie

i z klonami wygląda super

Madziu, naprawdę jestem zadowolona z efektu Mam jeszcze na oku poduchy w stylu boho i ozdoby ścienne ale to dopiero jak elewacja będzie gotowa. Teraz nie ma sensu nic wieszać na tych ścianach. Chcę stworzyć taki salonik ogrodowy w stylu boho
eVka 22:09, 06 maj 2021

Dorii napisał(a)

Rozumiem że w tym sezonie tylko siedzisz i podziwiasz

Haha, sporo siedzę to prawda. Stwierdziłam, że wystarczy tyrania, kiedyś trzeba posiedzieć i popodziwiać
Choć lada dzień trzeba będzie się wziąść za zrywanie trawnika pod basen strasznie mi się nie chce...
kaz742011 22:14, 06 maj 2021

Ewa cudny salonik ogrodowy Ci wyszedł. Wszystko dopasowane do siebie jak puzzle . Nie dziwię się że każdą wolną chwilę tam spędzacie.
Martka 22:19, 06 maj 2021

effka napisał(a)

Prawda?! Ławeczka uzupełnia komplet klony cudnie wyglądają ale są za duże, nie zmieszczą się pod zadaszeniem. Musi być mniejsze okazy, które będą cięte.
Dzięki kochana!

Będzie kolejna wizyta? A wiesz, że ja w przyszłym tygodniu prawdopodobnie też będę na chwilę we WR, to nie będzie się mogło obyć bez powrotu z klonem w aucie
eVka 22:40, 06 maj 2021

kaz742011 napisał(a)
Ewa cudny salonik ogrodowy Ci wyszedł. Wszystko dopasowane do siebie jak puzzle . Nie dziwię się że każdą wolną chwilę tam spędzacie.

Dziękuję
eVka 22:41, 06 maj 2021

Martka napisał(a)

Będzie kolejna wizyta? A wiesz, że ja w przyszłym tygodniu prawdopodobnie też będę na chwilę we WR, to nie będzie się mogło obyć bez powrotu z klonem w aucie

Oj będzie będzie ale jeszcze trochę, chyba. Dużo wydaliśmy i czas na finansowy odpoczynek, tym bardziej że wakacje tuż tuż a chcemy w końcu gdzieś dalej wyjechać.
Jak będziesz we Wro, daj znać!
KasiaBawaria 10:11, 07 maj 2021

Dywan rewelacja-nie brudzi ci sie?
Rudolfina 10:30, 07 maj 2021

effka napisał(a)

A proszę bardzo Ławeczka przyszła złożona

Cudny jest ten komplet! Chorowałam na niego w zeszłym roku, ale cena mnie trochę przerosła. A z dywanem,lampionami i na tle ogrodu to normalnie jak z jakiegoś katalogu wygląda
eVka 10:39, 07 maj 2021

KasiaBawaria napisał(a)
Dywan rewelacja-nie brudzi ci sie?

Dzięki Kasiu, dywan jest z polipropylenu więc, to śliski plastik, jak nawieje liści czy kurzu to deszcz zaraz zmywa. A jak nie to po prostu podnoszę go (nic nie waży) i strzepuję. Super sprawa
eVka 10:42, 07 maj 2021

Rudolfina napisał(a)

Cudny jest ten komplet! Chorowałam na niego w zeszłym roku, ale cena mnie trochę przerosła. A z dywanem,lampionami i na tle ogrodu to normalnie jak z jakiegoś katalogu wygląda

Dzięki No ja tez chorowałam i chorowałam aż wychorowałam Jestem z mebelków zadowolona w 200% Właśnie dzisiaj poduchy ozdobne do kokonu wybieram, takie boho style, jest taki wybór na All że oczopląsu można dostać ;p