Madziu, naprawdę jestem zadowolona z efektu Mam jeszcze na oku poduchy w stylu boho i ozdoby ścienne ale to dopiero jak elewacja będzie gotowa. Teraz nie ma sensu nic wieszać na tych ścianach. Chcę stworzyć taki salonik ogrodowy w stylu boho
Haha, sporo siedzę to prawda. Stwierdziłam, że wystarczy tyrania, kiedyś trzeba posiedzieć i popodziwiać
Choć lada dzień trzeba będzie się wziąść za zrywanie trawnika pod basen strasznie mi się nie chce...
Będzie kolejna wizyta? A wiesz, że ja w przyszłym tygodniu prawdopodobnie też będę na chwilę we WR, to nie będzie się mogło obyć bez powrotu z klonem w aucie
Oj będzie będzie ale jeszcze trochę, chyba. Dużo wydaliśmy i czas na finansowy odpoczynek, tym bardziej że wakacje tuż tuż a chcemy w końcu gdzieś dalej wyjechać.
Jak będziesz we Wro, daj znać!
Cudny jest ten komplet! Chorowałam na niego w zeszłym roku, ale cena mnie trochę przerosła. A z dywanem,lampionami i na tle ogrodu to normalnie jak z jakiegoś katalogu wygląda
Dzięki Kasiu, dywan jest z polipropylenu więc, to śliski plastik, jak nawieje liści czy kurzu to deszcz zaraz zmywa. A jak nie to po prostu podnoszę go (nic nie waży) i strzepuję. Super sprawa
Dzięki No ja tez chorowałam i chorowałam aż wychorowałam Jestem z mebelków zadowolona w 200% Właśnie dzisiaj poduchy ozdobne do kokonu wybieram, takie boho style, jest taki wybór na All że oczopląsu można dostać ;p