Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Kasia_CS 21:08, 25 sie 2018

Toszka napisał(a)
Tak, dokładnie tak!!!

ha! i miałam w tym swój udział nawet, bomba
eVka 22:07, 25 sie 2018

HannaR napisał(a)

Jestem ciekawa, jakie będzie.

Ja też
Magleska 22:12, 25 sie 2018

U Ciebie tez jestem na bieżąco pomimo ,że nie piszę

Ciekawa jestem co na te kubły wymyśliłaś moje stoją z boku domu i mnie drażnią .....może odgapię

Ps. Rabaty ciałka pięknie nabrały ,różanka czaruje i trawnika zazdraszczam ,bo mój marny - chociaż tak dolało ,że może odżyje
eVka 22:57, 25 sie 2018

Magleska napisał(a)
U Ciebie tez jestem na bieżąco pomimo ,że nie piszę

Ciekawa jestem co na te kubły wymyśliłaś moje stoją z boku domu i mnie drażnią .....może odgapię

Ps. Rabaty ciałka pięknie nabrały ,różanka czaruje i trawnika zazdraszczam ,bo mój marny - chociaż tak dolało ,że może odżyje

Ooo część wilczyca, fajnie że zaglądasz
Opakowanie kubłów mam nadzieję stworzyć jesienią.
Miskanty niektóre już wyższe niż ja u nas też porządnie podlało. W końcu mogę przesadzić tawułki bidule, bo tak mi uschły pod świerkiem, że aż żal patrzeć. Posadzę w końcu runiankę zamiast tawułek.
Buziaki ślę
lojalna_ 10:06, 26 sie 2018

Trzymasz nas w napięciu ...zmontowaliscie juz ?
eVka 17:40, 26 sie 2018

lojalna_ napisał(a)
Trzymasz nas w napięciu ...zmontowaliscie juz ?

Jeszcze nie, we wrześniu kupię, po wypłacie
Dzisiaj od rana ostro działałam ogrodowo, wykopałam tawułki i wsadziłam na nową rabatę garażową, którą wcześniej przekopałam, runiankę wsadzilam w muejsce tawułki pod świerka i jodłę. Użyźniłam wcześniej obornikiem, korą przekompostowaną i kompostem2, żeby dłużej gleba wodę zatrzymywała.
Posadziłam w końcu ostatnią sosnę odmianową no i posiałam ostatnią część trawnika. Uff roboty full ale zadowolenie pełne
Margerytka40 18:01, 26 sie 2018

effka napisał(a)

Jeszcze nie, we wrześniu kupię, po wypłacie
Dzisiaj od rana ostro działałam ogrodowo, wykopałam tawułki i wsadziłam na nową rabatę garażową, którą wcześniej przekopałam, runiankę wsadzilam w muejsce tawułki pod świerka i jodłę. Użyźniłam wcześniej obornikiem, korą przekompostowaną i kompostem2, żeby dłużej gleba wodę zatrzymywała.
Posadziłam w końcu ostatnią sosnę odmianową no i posiałam ostatnią część trawnika. Uff roboty full ale zadowolenie pełne

No to działasz ostro,energia Cię nie opuszcza
eVka 18:21, 26 sie 2018

Margerytka40 napisał(a)

No to działasz ostro,energia Cię nie opuszcza

Oj opuszcza, opuszcza, padam, jak pomyślę o sadzeniu 34 tawuł i 11 miskantów na przedpłociu to mi słabo a na jesień jeszcze róże planuje dosadzać na rabatach tylnich. Może w przyszłym roku będzie mniej roboty? Hihi
eVka 18:26, 26 sie 2018

Parę niedzielnych fotek
Kasiolaaa 18:26, 26 sie 2018

Ewa to roboty masz co niemiara nie zazdroszcze ale jak wszystko urosnie to bedzie czym oczy cieszyc