Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Kasia_CS 21:02, 26 sie 2018

Oj Ewcia, tytan pracy jestes! Bardzo mi się u Ciebie podoba, jeszcze torchę i nic Ci do roboty nie zostanie i co wtedy ? Tetrisik
mrokasia 21:04, 26 sie 2018

Pokazywanie takich trawników powinno być karalne! To jest znęcanie się nad bliźnimi .
Te miskany są piękne, te jasne czupryny rzeczywiście świecą .
Różanka bomba! Jak tło urośnie będzie petarda!!!
eVka 21:12, 26 sie 2018

paulina_ns napisał(a)
Trawka śliczna, widać,że to Twoje oczko w głowie i o niego dbasz pozostałe widoczki również cieszą oko

Dziękuję Paulinko za mile słowo, tak cieszę się z tej trawki, że daje radę w to upalne lato.
eVka 21:13, 26 sie 2018

wiklasia napisał(a)
ależ kawał roboty odwaliłaś, brawo!!!

To prawda, sporo pracy, ale jaka satysfakcja z efektów
eVka 21:17, 26 sie 2018

Kasiolaaa napisał(a)
o jaaaaaa o jaaaaa ale z tej perspektywy rozanka pieknie wyglada jestem zadowolona z tej rabatki

Kasiu!!! To Twoja różanka, naprawdę gdyby nie Ty by nie powstała. Mocno się wahałam czy iść w taką ilość róż, ale czuwałaś nad mą niepewną duszą i dałam radę. Myślę że za rok będzie tam busz różano-trawiasty.
Mało tego druga Kasia natchnęła mnie na kolejne róże, które będę wsadzać na rabaty jako pojedyncze akcenty kwiatowe
eVka 21:20, 26 sie 2018

Kasia_CS napisał(a)
Oj Ewcia, tytan pracy jestes! Bardzo mi się u Ciebie podoba, jeszcze torchę i nic Ci do roboty nie zostanie i co wtedy ? Tetrisik

Kasiu, właśnie przed momentem o Tobie pisałam Kasi Leśniczance, że jesteś moim drugim dobrym różanym duszkiem
Oj rzeczywiście jak już wszystko będzie zrobione zacznie się tetrisik hihi
eVka 21:25, 26 sie 2018

mrokasia napisał(a)
Pokazywanie takich trawników powinno być karalne! To jest znęcanie się nad bliźnimi .
Te miskany są piękne, te jasne czupryny rzeczywiście świecą .
Różanka bomba! Jak tło urośnie będzie petarda!!!

Ah te Kasie, kochane wszystkie jesteście! Tyle miłych słów, że człowiekowi chce się pracować jeszcze więcej.
Przepraszam za trawnik, więcej nie będę
Miskanty Silberspinne to cudo, dużo fajniejsze niż Memory, które są tak reklamowane przez szkółki jako najwspanialsze.
Zastanawiam się, czy by nie dać jeszcze plecy różanki cisy kolumnowe fastigiata robusta. Czekają na mnie w szkółce cztery sztuki, spore okazy ale ciągle się waham...
Kasiolaaa 21:53, 26 sie 2018

cisy tez sa piekne mmm ojjjjj takkkk jeszcze wiecej roż ja w NL tez chcem posadzic roze tylko nie obeznana tu jestem i musze znalesc jakas szkolke z rozami bede sadzic chyba caly pasek za carexami jak myslisz ?
eVka 22:09, 26 sie 2018

Kasiolaaa napisał(a)
cisy tez sa piekne mmm ojjjjj takkkk jeszcze wiecej roż ja w NL tez chcem posadzic roze tylko nie obeznana tu jestem i musze znalesc jakas szkolke z rozami bede sadzic chyba caly pasek za carexami jak myslisz ?

Cisy swoimi ciemnozielonymi kolumnami fajnie by podkreśliły róże no i zimozielone są, więc zimą nie byłoby tak łyso.
Uważam, że carexy i róże to świetne połączenie oj to holenderskie szkólki pewnie kipią odmianami róż. Pokazuj koniecznie foty ze szkółek, ciekawa jestem jak to tam wygląda.
Super, że masz kolejny ogródek do urządzania nowa przygoda!
Kasiolaaa 22:10, 26 sie 2018

wstawilam kilka fotek z ogrodniczego dzisiejszego