Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 11:16, 07 paź 2018

HannaR napisał(a)
Fajne podpory pod rośliny. Lubię takie elementy. Gdzie się takie kupuje?

Dzięki Haniu, nie mam pojęcia gdzie się takie kupuje, bo odziedziczyłam je po niedoszłej bratowej były kiedyś wsparciem dla powojników, tymczasowo dałam je różom ale za niskie są i pójdą w inne miejsce.
eVka 11:18, 07 paź 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Pięknie jesiennie u ciebie
Memory cudne, hakonki ładnie rosną u ciebie ,no i moja ulubiona Imperata Red baron świeci z daleka

Zdrówka życzę macham niedzielnie

Wiolu miło mi a hakonkami kochana zaraziłam się u Ciebie te łany mnie zaczarowały i postanowiłam mieć podobne. Czekam aż sie rozrosną. Mam je w czterech miejscach
Red barony są mega! Dzięki za zdrówko i również macham niedzielne
eVka 11:24, 07 paź 2018

mrokasia napisał(a)
Obejrzałam ostatnie jesienne fotki - fajnie to wszystko już u Ciebie wygląda. Miskanty mają cudne białe czupryny .
Wiolka5_7 11:30, 07 paź 2018

effka napisał(a)

Wiolu miło mi a hakonkami kochana zaraziłam się u Ciebie te łany mnie zaczarowały i postanowiłam mieć podobne. Czekam aż sie rozrosną. Mam je w czterech miejscach
Red barony są mega! Dzięki za zdrówko i również macham niedzielne

Cieszę się, że cię zaraziłam hakonkami

Pozdrawiam
eVka 11:41, 07 paź 2018

Sima napisał(a)
Trawy, brzozy i widoki z ogrodu... tu jest jak u mnie!

Ps. Wrr, chorubsko - łączę z tobą, taka piekna pogoda a i ja nie mam sił na ogród. Mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej.

Uwielbiam takie klimaty trawiasto-brzozowe, ten szum traw i listków brzóz jest nie do podrobienia Widoki jeszcze nie są złe Ale obawiam się, że to kwestia czasu aż zabudują okoliczne pola. Ceny gruntów we Wrocławiu są bajońskie i każdy metr na wagę złota.
Choróbska jesienne są okropne. Tyle roboty a ja siedzę i się lenię.
Zdrówka!
eVka 11:46, 07 paź 2018

Wiolka5_7 napisał(a)

Cieszę się, że cię zaraziłam hakonkami

Pozdrawiam

Ja też się cieszę
Sima 12:01, 07 paź 2018

effka napisał(a)

Uwielbiam takie klimaty trawiasto-brzozowe, ten szum traw i listków brzóz jest nie do podrobienia Widoki jeszcze nie są złe Ale obawiam się, że to kwestia czasu aż zabudują okoliczne pola. Ceny gruntów we Wrocławiu są bajońskie i każdy metr na wagę złota.
Choróbska jesienne są okropne. Tyle roboty a ja siedzę i się lenię.
Zdrówka!

U nas już zabudowują Ale coś za coś - w mieście jest więcej sklepow typu B czy L z cebulkami jesiennymi do objechania

Trzymaj się cieplutko
eVka 12:20, 07 paź 2018

Sima napisał(a)

U nas już zabudowują Ale coś za coś - w mieście jest więcej sklepow typu B czy L z cebulkami jesiennymi do objechania

Trzymaj się cieplutko

U nas również powoli miasto wkracza blokowiskami. Mieszkam w sypialni Wrocławia, na osiedlu domków jednorodzinnych ale zmienia się to powoli. Coraz więcej bloków w koło... Jednak tak jak ty uważam, że mieszkanie w tak dużym mieście ma więcej plusów niż minusów. Wszędzie blisko, wybór sklepów, szkółek ogromny chyba ciężko by mi było mieszkać na wsi...
Buziam i melduję, że czytam Twoja ogrodową historię. Fajnie się zaczyna.
sylwik69 20:45, 07 paź 2018

Trawy robią świetną robotę red baron pięknie u Ciebie rośnie,dlaczego u mnie marnieje?
polinka 21:01, 07 paź 2018

effka napisał(a)

U nas również powoli miasto wkracza blokowiskami. Mieszkam w sypialni Wrocławia, na osiedlu domków jednorodzinnych ale zmienia się to powoli. Coraz więcej bloków w koło... Jednak tak jak ty uważam, że mieszkanie w tak dużym mieście ma więcej plusów niż minusów. Wszędzie blisko, wybór sklepów, szkółek ogromny chyba ciężko by mi było mieszkać na wsi...
Buziam i melduję, że czytam Twoja ogrodową historię. Fajnie się zaczyna.

Podziwiam ludzi, którzy potrafią mieszkać w mieście i dobrze się tam czuć... Przez dwa lata mieszkałam we Wrocławiu i z wielką radościa uciekłam na wieś