Kulki średniej wielkości były chyba po 50 zł więc nie tak źle, cisy fastigiata robusta duże, z doniczką ok. 1.5 m-1.6 m po 110 zł, Hicksii, Hilli w różnych wielkościach od maluchów po spore okazy.
Mozga to moja pomyłka ogrodowa... Muszę ją przesadzić w miejsce gdzie będzie mogła sobie rosnąć do woli. Może przedpłocie
Nie mam jeszcze pomysłu. Miałam już plan ravat, Ewunia z bylinowo-różanej mi rozrysowała fajne rabaty-wyspy ale jak rodzinka zobaczyła że zabieram im trawnik i psuję ich boisko do nogi, badmingtona etc to powiedzieli NO WAY! Muszę wymyślić coś innego, dopuszczają powiększanie istniejacych rabat więc będę kombinować. Genealnie skupię się na tylniej rabacie i przesłonięciu domu nowych sąsiadów.
Nie ma za co.
Będę krążyć w najblizszym czasie po różnych szkółkach to postaram sie zwrócić uwagę na doorenbosy. Sama kilka potrzebuję ale ja mniejsze takie do 100 zl szukam.
Zadzwoń do Stefanogrodu, mieli wielkie okazy chyba po 220-290 zl w zeszłym roku.
No to te za 50 zł bym brała.... no ale cóż u mnie takich okazji nie bylo i kupiłam krzaczki do formowania....będę musiała trochę poczekać,aż wyprowadzę je na ludzi
O tak mozgę na przedplocie !