Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Kasiolaaa 20:44, 03 mar 2019

Ewunia sąsiedzi beda mieli twoj plac jak na dloni teraz takie czasy ze kazdy chce sie odgrodzic od sąsiadow w tym i ja lubie miec cicho i bez gapiow swoja droga ale masz czystoooo
eVka 20:52, 03 mar 2019

Nowa12 napisał(a)
U mnie w mieście jest gęsta zabudowa i dom koło domu. My niestety też musieliśmy się przybliżyć do płotu sąsiada bo inaczej w ogóle byśmy się nie wybudowali. Mieliśmy z drugiej strony media tj. gaz i wodę od których musieliśmy się odsunąć. Więc przysuwając się do płotu sąsiada i tak musieliśmy szukać projektów domu na wąską działkę mimo że działka jest naprawdę duża. Ale sąsiedzi mieli już od tej strony posadzone szmaragdy i teraz już się nie widzimy bo sporo urosły.

To prawda, czasami nie ma wyjścia, szczególnie w mieście każdy metr na wagę złota. Sąsiedzi bardzo mili, więc nie chcę iść na wojnę
Szmaragdy rosną drugi sezon, mam nadzieję, że w tym roku pójdą w górę
eVka 20:54, 03 mar 2019

Zana napisał(a)
Kurcze, masz z lekka przekichane z tym sąsiedztwem, ale Ania z Malutkiego to ma chyba jeszcze gorzej. Chyba przestanę narzekać na moją opuszczoną ruderę za płotem.

Ania ma totalnie przekichane, ma dziwny architektoniczny stwór z boku, u mnie przynajmniej coś normalnego, przy jasnej elewacji nie będzie aż tak dominował jak teraz przy ceglanych pustakach.
Twoja rudera to Pikuś
Zana 20:56, 03 mar 2019

Sorki, "studenta" już poprawiona
eVka 21:01, 03 mar 2019

Zana napisał(a)
Sorki, "studenta" już poprawiona

Ehehehe Ja tez miałam studenta!!!! Ah te słowniki
eVka 21:04, 03 mar 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Ewunia sąsiedzi beda mieli twoj plac jak na dloni teraz takie czasy ze kazdy chce sie odgrodzic od sąsiadow w tym i ja lubie miec cicho i bez gapiow swoja droga ale masz czystoooo

Dosłownie, a jeszcze trochę wyżej są ok. 20 cm więc jak na dłoni. Mój eMek jest chory jak widzi ten dom, Tak to jest jak się mieszkało na wygwizdowie a tu nagle miasto atakuje.
Dziękuję Kasiu, wszystko wycięłam, każda gałązka przycięta. Korę muszę uzupełnić tylko.
Kasia_CS 21:06, 03 mar 2019

Wy tu o jakichś studentach, a ja mam coś lepszego

effka napisał(a)

przed szpalerem szparagów

Kasiolaaa 21:08, 03 mar 2019

Kasia padammmmm hahaha
Kasiolaaa 21:09, 03 mar 2019

Ewa nie dziwie sie ze emmek choruje z tego powodu to tak jak my chorujemy jak nowy sasiad sie wprowadzil i zbiorowisko u jego na dodatej co weekend muza na ful do 3 rano jedna wielka masakra
eVka 21:10, 03 mar 2019

Kasia_CS napisał(a)
Wy tu o jakichś studentach, a ja mam coś lepszego

Jesssu, szparagów, Kasiu, ale wyłapałaś, szpaler szparagowy mniam, czemu nie