Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 21:43, 16 kwi 2019

Anda napisał(a)
Metamorfoza doskonała wręcz

Ewuniu bardzo to miłe co piszesz. Rosnę w swoich oczach
Dzisiaj anglistka, która przychodzi do mojej córki na rozmówki ang. spytała kto nam urządzał ogród. Powiedziałam, że ja sama. To spytała czy się tym zawodowo zajmuję Komplement dla mnie wielki, mimo, że wiele jeszcze bym zmieniła i niedociągnięć mnóstwo.
kaz742011 21:52, 16 kwi 2019

Ewuś paczka dotarła. Bardzo dziękuję .
Powiedz mi kochana jeszcze, czy masz może instrukcję po polsku jak to stosować?
Anda 21:55, 16 kwi 2019

effka napisał(a)

Ewuniu bardzo to miłe co piszesz. Rosnę w swoich oczach
Dzisiaj anglistka, która przychodzi do mojej córki na rozmówki ang. spytała kto nam urządzał ogród. Powiedziałam, że ja sama. To spytała czy się tym zawodowo zajmuję Komplement dla mnie wielki, mimo, że wiele jeszcze bym zmieniła i niedociągnięć mnóstwo.

Masz powód do dumy, nie tylko za wygląd ogrodu, ale również za wytrwałość I kto wie, może zajmiesz się tym zawodowo
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kasiolaaa 21:58, 16 kwi 2019

Brawo z tymi kantami u mnie dzis caly dzien pracowity jutro powtorka z rozrywki no i na koniec bede nawozem sypac bo kupilam nawozy i obornik bydlency granulowany jutro od cholery pielenia mam i przycinania buksow oraz wygrabiania lisci dębowych z kory łeeee
eVka 21:59, 16 kwi 2019

Anda napisał(a)
Jak dobrze już masz. Moje kanty jeszcze czekają. Mam zamiar dobrać się do nich jutro

Oj tak, nie lubię tej roboty jakoś specjalnie ale widok brzytewki na brzegach na końcu pracy sprawia mi mega frajdę
Powodzenia
SlonecznyOgrod 22:01, 16 kwi 2019

Ewa, rozumiem Cię, ach ta budowla...
Ale słuchaj jak zrobią elewację to będzie na pewno pięknie wyglądać, no bo zobacz my też domy nasze czy sąsiadów łapiemy w kadr, coś innego jak to jaka stodoła Więc się nie przejmuj jeszcze Ci ta chata będzie ładnie na zdjęciach wychodziła, zobaczysz.
Ale póki co rozumiem, dziś robiłam zdjęcie i ja widziałam super światłocienie i klimatyczny widok ... a na zdjęciu pierwsze co to suszarkę na pranie widziałam
eVka 22:04, 16 kwi 2019

kaz742011 napisał(a)
Ewuś paczka dotarła. Bardzo dziękuję .
Powiedz mi kochana jeszcze, czy masz może instrukcję po polsku jak to stosować?

Cieszę się 1 saszetka czyli 10g rozpuszczasz w 10l wody i pryskasz.
Kasia_CS 22:05, 16 kwi 2019

Powiem Ci, że all gold nie mam u siebie, więc nie porównam, ale na fotkach All gold chyba bardziej żółtawa się wydaje, a Sunflare limonkowa. Musiałby ktoś sprostować w razie czego..
eVka 22:06, 16 kwi 2019

Anda napisał(a)

Masz powód do dumy, nie tylko za wygląd ogrodu, ale również za wytrwałość I kto wie, może zajmiesz się tym zawodowo

Oj zawodowo to nie bardzo. Nie mam takiego wykształcenia a uważam że architekci krajobrazu powinni innym projektować ogrody. U nas z tym różnie jedt niestety...
eVka 22:08, 16 kwi 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Brawo z tymi kantami u mnie dzis caly dzien pracowity jutro powtorka z rozrywki no i na koniec bede nawozem sypac bo kupilam nawozy i obornik bydlency granulowany jutro od cholery pielenia mam i przycinania buksow oraz wygrabiania lisci dębowych z kory łeeee

Dzięki
Pracowita pszczółka. Wszystko na raz musisz robić. Ogarniam ogród chyba od poczatku marca po trochę i jeszcze nawozów nie sypnęłam. Muszę w końcu to zrobić. Może jutro. Miłej pracy!