Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Kasia_CS 16:53, 16 kwi 2019

effka napisał(a)

Kasiu, poszerzę rabatę ile trzeba będzie Nie znalałam tej odmiany i musze Ci powiedzieć, że jest genialna. Masz ją? Czy ktoś na O. ją sadził, nie wiesz może?
Cena widze dwa razy wyższa niż innych hakonek ale to nowość. Fajnie by było ją mieć

Ja ją mam (zresztą razem z Izą spod lasu kupowałyśmy jako nowość na targach i sadzonki jeszcze słabo ukorzenione były). Jedna przyjęła się ok i ma śliczny jasny limonkowy kolor, 2 pozostałe rosną mi wolniej, słabsze były. U mnie się nigdy nie przebarwiły. Gdzieś wstawiałam u siebie fotkę
Margerytka40 20:35, 16 kwi 2019

effka napisał(a)

Jak zobaczyłam tą fotkę to oniemiałam, zapomina się to co było niefajne. Cieszę się, że odważyliśmy się na tą rewolucję, mimo, że były pilniejsze sprawy do zrobienia w domu. Jednak ogród daje mi spokój i zadowolenie, nowa łazienka może poczekać
Lecę do Ciebie oglądać
Dziękuję!

Też tak sobie myślę i łazienka czeka aż czasem mam wyrzuty sumienia.
eVka 21:08, 16 kwi 2019

Kasia_CS napisał(a)

Ja ją mam (zresztą razem z Izą spod lasu kupowałyśmy jako nowość na targach i sadzonki jeszcze słabo ukorzenione były). Jedna przyjęła się ok i ma śliczny jasny limonkowy kolor, 2 pozostałe rosną mi wolniej, słabsze były. U mnie się nigdy nie przebarwiły. Gdzieś wstawiałam u siebie fotkę

Rozumiem, szkoda że się nie przebarwia się, bo głównie na to liczyłam. Kasiu, czym różni się od all gold.
Rejzi 21:12, 16 kwi 2019

effka napisał(a)

Oj wszystko mnie boli, kręgosłup, biodro i nogi, kurcze zero kondycji.
Miłego kancikowania

Cos ostatnio jakoś nie mam weny na zdjęcia, chyba wiem dlaczego. Od kiedy buduje się ten wielki dom za moim ogrodem łapie się w każdy kadr... i mnie wkurza! Ale kanciki obiecuję obfocić i różankę bo śliczna jest teraz z młodymi listkami.

Aż trudno uwierzyć że to ten sam ogród na zdjęciach przed i po. Mega zmiana.
Z tymi zdjęciami rozumiem co czujesz. Mam za płotem wielkie domy i gdzie wzrokiem sięgnąć same mury dookoła
Kasiolaaa 21:15, 16 kwi 2019

Ewuniu witam sie z PL mam ogrom roboty dzis caly Bozy dzien walczylam o czystosc na kamieniach masakra jakas bo recznie troszke rece mam podrapane od berberysow i roz
eVka 21:21, 16 kwi 2019

Margerytka40 napisał(a)

Też tak sobie myślę i łazienka czeka aż czasem mam wyrzuty sumienia.

Dokładnie tak jak ja. Albo nowe auto, bo spokojnie by wystarczyło
eVka 21:31, 16 kwi 2019

Rejzi napisał(a)

Aż trudno uwierzyć że to ten sam ogród na zdjęciach przed i po. Mega zmiana.
Z tymi zdjęciami rozumiem co czujesz. Mam za płotem wielkie domy i gdzie wzrokiem sięgnąć same mury dookoła

Dziękuję Tereska
Oj Ty też masz ten wielki blok za ogrodem. Uroki życia w mieście...
Anda 21:32, 16 kwi 2019

Metamorfoza doskonała wręcz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
eVka 21:37, 16 kwi 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Ewuniu witam sie z PL mam ogrom roboty dzis caly Bozy dzien walczylam o czystosc na kamieniach masakra jakas bo recznie troszke rece mam podrapane od berberysow i roz

Kasieńko cudownie!!! Ale ogrom pracy przed Tobą, wiosenne ogarnianie ogrodu. Lecę do Ciebie!!!
Mi dziś już ręce odpadały od cięcia kantów. Skończyłam!
Anda 21:38, 16 kwi 2019

Jak dobrze już masz. Moje kanty jeszcze czekają. Mam zamiar dobrać się do nich jutro
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies