Lubię takie galerie handlowe
Tam w Radkowie to duża szkółka musi byc, bo mają też swoją stronę i sprzedaż internetową, kojarzę przeglądałam kiedyś ofertę.
Radków jest cudowny i miejscowość i szkółka Grochowskich. Bardzo miłe młode małżeństwo, pełne pasji, rozmawiające z każdym klientem. Mają wspaniały ogród pokazowy Nie mogę wprost się doczekać ponownej wizyty u nich.
Aniu, masz całkowitą rację, dużo bardziej pasują metalowe kratki, nawet patrzyłam na te linkowane przez Ciebie. Jednak obudowy pojemników na śmieci robiłam z wzmacnianych drewnianych kratek angielskich i tak mi się spodobały, że na róże kupiłam drewniane Ocieplą trochę zimnoszare jasne ściany garażu, jak dojdą czerwone ościeżnice okien już to drewno będzie bardziej pasować
Ewa kilka dni mnie nie było ,a tu tyle postów natrzaskane poczytałam troszkę ,bardziej obrazki przeleciałam ....
Ale mniej więcej jestem na bieżąco .....fajnie z różami przy garażu będzie ..
..
I ślicznie u Ciebie .....u mnie zarośnięte i zachwaszczone ....mam nadzieję ,że w środę ogarnę
I jeszcze lada dzień będziemy kłaść podest tarasowy przy rabacie owocowej, w lecie na basen, wiosną i jesienią palenisko a'la wok właśnie z drewnianych desek:
Więc kolejny drewniany element, niewiele ich ale jednak są
O tu będzie, tam gdzie goły placyk przy skrzyni z truskawkami:
Zainspirowałam się podestem tarasowym Jana z ogrodu 'Chashitsu', też ma na nim basen lub palenisko i pięknie to wygląda.