Ooo, gaurę tez sobie kupię ale już nie w tym miesiącu, bo przegiełam z zakupami jak zawsze a tak samą gaure kupowac jakoś mało więc pewnie dołożyłabym inne bylinki i stówka by poszła
Piękna rabata Ci się szykuje!
Ewo to i u mnie na osiedlu moda na zakładanie z firmą... Wszystko fajnie efekt wow który jest według inwestorów na już. Ale ceny mnie zabijają tak naprawdę za nic... Ludzie u nas zachwycają się że firma przyjeżdża przeora pod trawnik wsadzi mikro tuje wzdłuż ogrodzenia, wysieje trawkę i na froncie robi okrąg a w nim sądzi 1 świerk srebrny i 3 wierzby hakuro... Koniec koszt 25tys zł....
Wiesz co ja wziełam firmę do przekopania ogródka i przerobienia ziemi pod trawnik, chociaż sporo też sama kopałam, całe upalne lato 2017r. Sianie, sadzenie, przesadzanie i cała reszta to już sama. Rzeczywiśce warto do tych grubych prac jakiegoś chłopa wziąść bo samej ciężko.
Oba derenie przepiękne, mają bardzo ładne kwiatki i formę drzewka. Chciałabym znaleźc dla nich gdzieś miejsce ale gdzie...
Grabowy żywopłot mam tuz za panelowym siatkowym ogrodzeniem, więc prawie jakbym sama miała, bardzo ładny, choć moim zdaniem za mało go tną, więc wolno się zagęszcza,
Rób u siebie Pamietam jak kiedyś nawet patrzec nie chciałam na liściaste żywopłoty, tylko szmaragdy i cisy mi się podobały a teraz liściaste wg mnie najładniejsze
A wiąza Camperdownii prawie ostatnio kupiłam, bardzo ładny wysoko szczepiony: