Nie udźwignęła bym takich kosztów. Albo zakładanie ogrodu trwało by wieki .
Na szczęście Danusia zaprojektowała mi tylko kilka topiarów. W większości już posadzone . Cisowych mam mniej. Większość z bukszpanów.
o matko
Ewa ile postów!!
nadrobiłam
pięknie działasz ogólnie podziwiam bo slicznie masz
fajnie że em cię wspiera w ogrodzowych działaniach
mnie tego brakuje niestety
ale co tam
Biorąc pod uwagę ceny za założenie ogrodu chyba pora spojrzeć łaskawiej na wykonaną przeze mnie ( i męża of course) pracę. Pomalutku to idzie ale jakby policzyć zaoszczędzone pieniądze.... A tak serio to po prostu nas nie stać ale fajnie że ludzie z większą ilością pieniędzy korzystają z firm, zwłaszcza jeśli te robią coś więcej niż posadzenie tujek i iglaka w kole . JA tam skorzystam z porad p. Danusi jak tylko wygram w totolotka Póki co zastanawiam się czy stać mnie w tym miesiącu na jeszcze choćby jeden listek...
eMek szaleje, normalnie nawet nie piśnie jak coś kupuję do ogrodu a nawet nakręca, czasami dla żartów śmieje się, że znów pięć stówek na coś poszło ale cieszy się jak dziecko z każdego drzewka i roślinki. Fajnie!
Dokładnie! Jak widzę takie ceny to cieszę się, że w zasadzie większośc zrobiłam sama. I tak pewnie jakby podliczyć koszt roślin, drzew, kory, sprzętów które do tej pory kupiłam pewnie z 20 tys by wyszło jak nie więcej ale jednak rozkłąda się to na lata a nie na raz.
Takie firmy jak Danusi nadają ton stylom ogrodów w Polsce i to jest mega fajne!
Nic nie mów o kasie, jeszcze chcę kupić podesty tarasowe na ten łysy kwadracik w trawniku a to 300zł plus obrzeża ehhh
Jak chcecie się pocieszyć to ja mam nic mąż chce trawę i taras w tym roku ja tuje dookoła i korę z obornikiem pod przyszłe rabaty a wspólnie chcemy ścieżki i podjazdy zobaczymy czy się uda w ogóle. Na razie elewacja