jaki fajny pin z tym paleniskiem teraz połowa forum będzie mieć takie ognisko hihi
ja dziś kupiłam derenia i jeszcze kilka drobiazgów -ale już zapomniałam nazwy czerwone łodygi ,przebarwienia na pomarańczowo-czerwono midwinter fire chyba
przesadziłam miskanty ML i zebrinusy -ciekawe czy przeżyją
No właśnie super ten pin w świetnym ogrodzie polskiego projektanta w Berlinie. Tylko pewnie takie grube bale drewniane to majątek kosztują ale będę szukać po tartakach.
Fajne zakupy Ja już skończyłam sezon zakupów, czekam tylko na róże od Hyżego, okrywowe białe Aspirin Rose na obwódkę i trzy Artemis na wymianę na różankę.
Chyba muszę rozglądać się za nowym autem więc trzeba będzie pasa zacisnąć
ML myślę, że dadzą radę, wyściółkuj tylko grubo korą. Ja nic nie dzielę na razie, tylko siewki turzyc przesadziłam ale jeszcze sporo mi zostało. Jak byś chciała
Wiesz co no dają radę i mam mnóstwo siewek. Porozsadzałam je we wrześniu, ciekawa jestem czy się przyjmą. Resztę juz wiosną bo teraz na takie maluszki już chyba za późno. Nie ukorzenią się. Choć dla eksperymentu kilka przsadzę w docelowe miejsca ale większość siewek zostawię wokół matek.