Wiesz co Effcia zainspirowałaś mnie tym swoim paleniskiem i wymyśliłam,że w przyszłym roku będą zmiany na placyku z leżakami...zamiast nich będzie placyk z paleniskiem i ławkami
Właśnie ja też miałam tam dawac leżaki ale jednak palenisko z ławkami super sprawa. Smak pieczonych kiełbasek... mniam! W weekend znów robimy ognisko ze znajomymi
Cieszę się, że Cię zainspirowałam Musze rozglądnąc się za belami dreniwanymi, zobacz jakie piny fajne znalazłam:
A widzisz, czyli można stwierdzić, że obie mamy zaj...y gust
Aż szczęściara z takim tatusiem. A spytasz może jaki to powinien byc przkerój drewna, żeby mniej więcej tak wyglądało jak na tych pinach? Byłabym dźwięczna
Ciągle mnie męczy sprawa jakie mam odmianę dereni w ogrodzie i jednak to chyba Elegantissima, bo zdecydowanie przebarwia się na żółto a nie jak Sibirica Variegata na czerwono.
fotka z zeszłego listopada
A wg ogrodeusa i innych źródeł wiedzy w sieci Sibirica Variegata przebarwia sięna różowo-czerwono (wg https://ogrodeus.pl/deren-bialy-sibirica-variegata:"Na wyróżnienie zasługuje zwłaszcza jego piękne - różowe - wybarwienie jesienne")