Ładnie popracowałaś ogrodowo brawo ..... ta druga i trzecia inspirka bardzo fajne .....a ja trzy gnomki zrobiłam .... z pomocą ,bo ja jednak nerwów dostaję przy takich pracach , ale myśle ,że fajnie wyszły
No wracam własnie od Ciebie, extra Ci wyszły te gnomy, klimatyczne
Zgarnęło mi się od eMa za dzisiejsze prace ogrodowe, bo próbował 6 razy się do mnie dodzwonić (a kom. w domu), gdyż nie wiedział do którego fryzjera zarezerwowałam córce wizytę i gdzie jechać. W końcu pojechał do pierwszego lepszego dziecięcego (zaradny chłopina )
Pochwalę się wieczorno-sobotnimi malunkami w puzzlach.
Rabata wjazdowa. Nie ma w programie opcji opaski bukszpanowej to musiałam w zastępstwie kostrzewę gautiera dać.
Bardzo fajnie wyszło to teraz plan już jest .....możesz już spokojnie odetchnąć i poplanowac moją rabatę hihi ....ale jeszcze jej nie pomierzylam ....
Ps. Zaradny em
Dzięki, bardzo fajne to wsklejanie roslinek na zdjęcie ogrodu. Łatwo można sobie wyobrazić co jak mniej więcej będzie wyglądać.
Mierz rabatę będziemy rysować
Em zły był oj zły... ale przeszło mu hehe
a tu kontynuacja tej rabaty:
Oooo, jakie fajne wizki!!!
Podoba mi się, zawsze coś będzie kwitło w tym miejscu. Tylko wiosną to ta rabata z lawendą i różami chyba jednak nie będzie tak obficie wyglądać.
Tak tak optymistyczne wizje programu na wiosnę lawenda niziutka po cięciu ale cebulowe będą.
Róże jednak tylko punktowo chcę nie szpaler. Chyba jednak białe, czerwone i różowe piękne ale zbyt "romantyczne" dla mnie hehe
Pozdrawiam