Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 21:07, 02 gru 2017

Margerytka40 napisał(a)
Ta druga mi się podoba

Mi też najbardziej, piękna
Magleska 22:34, 02 gru 2017

Ładnie popracowałaś ogrodowo brawo ..... ta druga i trzecia inspirka bardzo fajne .....a ja trzy gnomki zrobiłam .... z pomocą ,bo ja jednak nerwów dostaję przy takich pracach , ale myśle ,że fajnie wyszły
eVka 22:48, 02 gru 2017

Magleska napisał(a)
Ładnie popracowałaś ogrodowo brawo ..... ta druga i trzecia inspirka bardzo fajne .....a ja trzy gnomki zrobiłam .... z pomocą ,bo ja jednak nerwów dostaję przy takich pracach , ale myśle ,że fajnie wyszły

No wracam własnie od Ciebie, extra Ci wyszły te gnomy, klimatyczne

Zgarnęło mi się od eMa za dzisiejsze prace ogrodowe, bo próbował 6 razy się do mnie dodzwonić (a kom. w domu), gdyż nie wiedział do którego fryzjera zarezerwowałam córce wizytę i gdzie jechać. W końcu pojechał do pierwszego lepszego dziecięcego (zaradny chłopina )
eVka 23:10, 02 gru 2017

Pochwalę się wieczorno-sobotnimi malunkami w puzzlach.
Rabata wjazdowa. Nie ma w programie opcji opaski bukszpanowej to musiałam w zastępstwie kostrzewę gautiera dać.

WIOSNA:

LATO:
Magleska 23:19, 02 gru 2017

Bardzo fajnie wyszło to teraz plan już jest .....możesz już spokojnie odetchnąć i poplanowac moją rabatę hihi ....ale jeszcze jej nie pomierzylam ....
Ps. Zaradny em
eVka 00:18, 03 gru 2017

Magleska napisał(a)
Bardzo fajnie wyszło to teraz plan już jest .....możesz już spokojnie odetchnąć i poplanowac moją rabatę hihi ....ale jeszcze jej nie pomierzylam ....
Ps. Zaradny em

Dzięki, bardzo fajne to wsklejanie roslinek na zdjęcie ogrodu. Łatwo można sobie wyobrazić co jak mniej więcej będzie wyglądać.
Mierz rabatę będziemy rysować
Em zły był oj zły... ale przeszło mu hehe
a tu kontynuacja tej rabaty:
mrokasia 08:37, 03 gru 2017

Oooo, jakie fajne wizki!!!
Podoba mi się, zawsze coś będzie kwitło w tym miejscu. Tylko wiosną to ta rabata z lawendą i różami chyba jednak nie będzie tak obficie wyglądać.
eVka 09:37, 03 gru 2017

mrokasia napisał(a)
Oooo, jakie fajne wizki!!!
Podoba mi się, zawsze coś będzie kwitło w tym miejscu. Tylko wiosną to ta rabata z lawendą i różami chyba jednak nie będzie tak obficie wyglądać.

Tak tak optymistyczne wizje programu na wiosnę lawenda niziutka po cięciu ale cebulowe będą.
Róże jednak tylko punktowo chcę nie szpaler. Chyba jednak białe, czerwone i różowe piękne ale zbyt "romantyczne" dla mnie hehe
Pozdrawiam
eVka 12:07, 03 gru 2017

Piękne słońce we Wrocławiu dzisiaj, popstrykałam komórką trochę fotek jesienno-zimowych:
eVka 12:12, 03 gru 2017