adkawi
20:44, 29 wrz 2018
Witaj Aniu podziwiałam Twój ogród pierwszy raz jak Maja u Ciebie była.Twoja wiedza o hortensjach i nie tylko powaliła mnie na kolana.Ale musiałam wejść do wątku i napisać jak bardzo Cie podziwiam Twoja prace i wysiłek jaki włożyłaś w swój ogród i jak widać nie tylko w ogród.Tez mam glinę w ogródku.Trawnik po wielu problemach doprowadziłam do perfekcji,ale stwierdziłam ze życia mi na niego nie starczy żeby taki był cały czas.Odpuściłam ,postanowiłam ze będę robić rabaty bo one dają mi radość.Piękne są jak kwitną,i jak wyglądają jesienią,a nawet zimą takie zdechłe
Niektórzy mi mówią ,tyle roboty masz w tym ogrodzie,a ja na to że kocham to robotę.Ja się przy niej odstresowuję .No taka terapia jak dla mnie
A chwile załamania i zwątpienia występują u każdego ..tylko nie wszyscy się do tego przyznają.Ja się przyznaję.Ludzie to nie roboty.Taka prawda niestety ,nie dajmy się zwariować.Perfekcja to nie dla mnie ....bo bym zwariowała.Dodam jeszcze ,ze nie musisz się tutaj nikomu tłumaczyć. Pozdrawiam Cie serdecznie .

Niektórzy mi mówią ,tyle roboty masz w tym ogrodzie,a ja na to że kocham to robotę.Ja się przy niej odstresowuję .No taka terapia jak dla mnie

A chwile załamania i zwątpienia występują u każdego ..tylko nie wszyscy się do tego przyznają.Ja się przyznaję.Ludzie to nie roboty.Taka prawda niestety ,nie dajmy się zwariować.Perfekcja to nie dla mnie ....bo bym zwariowała.Dodam jeszcze ,ze nie musisz się tutaj nikomu tłumaczyć. Pozdrawiam Cie serdecznie .