Jola, Aga, Monia.. jesień jest piękna widokowo, ale nastraja pesymistycznie, nostalgicznie.. pokazuje jak czas ucieka.. jak odchodzą ci których kochaliśmy.. niedługo listopad.. nie lubię jesieni... po prostu zwyczajnie nie lubię.. jeszcze wrzesień , początek października jest ok, ale ta późna jesień... koszmarek.. już bardziej wolę zimę ..
Aniu co by nie mówić o ogrodzie, to ujęcia robisz bezbłędne. U ciebie te kolory aż świecą.
A co do reszty, to są rzeczy ważne i ważniejsze. I takie, na które wcale nie mamy wpływu. Jak to, że pada czy ja już padam.
Pozdrawiam.
Aniu najważniejsze, że praca jest Reszta jakoś to będzie i tyle.
Wiem, że chciałabyś mieć czas na wszystko i siły, ale jak się nie da to co poradzić.
Ekologia to plus tej całej sytuacji dla życia w Twoim ogrodzie....tego dobrego ...tego gorszego pewnie też, ale natura w modzie więc masz modny ogród i tyle
Zachwycam się właśnie przebarwieniami Twoich traw
A jeszcze do tego wszystkiego powiem Wam kobiety, że najważniejsze jest zdrowie, a reszta się sama ułoży
Ja tam lubię oglądać Twoje zdjęcia bez względu na to, czy ogród jest dopieszczony, czy zachwaszczony, najważniejsze że jest i z tego trzeba się cieszyć
Bierz, potem się będziesz martwić. Ja już od Ani tyle nabrałam, że teraz jesienią będę przekopywać, a na wiosnę przesadzać. Sama widziałaś, że jest tego trochę.
Aniu wszystko ładnie rośnie.