Cudne te Twoje zdjęcia z górami w tle, Raweną i rozplenicami. U Ciebie już się liście osypują, u mnie jeszcze nie zdążyły się przebarwić... Co za rok
Jestem straszna konserwa, nie lubię zmian , ale rozumiem, jak mus to mus zmienić nazwę. Cokolwiek nie wymyślisz - znajdę Cię
buziaki
ja wczoraj bylam na atrach ale do ogladania, teraz musze cosik kupic, bo kocham je bardzo(link do relacji u mnie)
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Edyta
dziękuję za pochwały
rozplenice i rozchodniki ,to takie typowe ogrodowiskowe połączenie -ale sprawdzone i wygląda fajnie ,więc sobie spraw
mam 2 te trzmieliny i jedna już prawie łysa ....a rosną 4 metry od siebie
ja też lubię wszystkie zwierzaki .....szkoda kociaka ....może czas na uratowanie jakiegoś ? .....nie namawiam,ale czasem dobrze jest zapełnić pustkę .....
z chęcią miałabym i ze 3 koty ,ale moja psica niestety nie toleruje kotów....
Ania
Magda jestem .....
na pierwszym planie miała być psica taka fotka
Asia ja po prostu to lubię i tak najlepiej odpoczywam .....a ,że nowa część spora ,więc mogę sobie jeszcze podziałać
Asia pewnie ,że znajdziesz .....to tak szybko nie będzie musi się sezon skończyć ,muszę poszukać zdjęć z początku ogrodu ...
dziękuję za pochwały
porobiłam tetrisy na wiśniowej -wylądowały tu Vanilki ,rozchodniki i......nietypowo..... wrzosy różowe -ciekawe ,czy będą rosły nie miałam ,gdzie ich dać ,po roszadach na brzozowej zotało mi kilka ,bo tam wygniły z nadmiaru wody
vanilkę dałam pod rdestem -odgapiłam od Danusi-bo mi się to połączenie bardzo spodobało -tylko mój rdest dużo niższy -ciekawe ,czy go Vanilka nie pożre w przyszłym sezonie ....
a w plecy poszły przesadzone cisy na leczenie ,lub zakończenie żywota ....
takie u mnie tetrisy non stop
Buziaki