Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

wiklasia 10:30, 05 paź 2020

Nieustająco podziwiam za ciągły zapał do pracy.
Magda jesteś tytanem pracy
galgAsia 11:27, 05 paź 2020

Madzia

Cudne te Twoje zdjęcia z górami w tle, Raweną i rozplenicami. U Ciebie już się liście osypują, u mnie jeszcze nie zdążyły się przebarwić... Co za rok
Jestem straszna konserwa, nie lubię zmian , ale rozumiem, jak mus to mus zmienić nazwę. Cokolwiek nie wymyślisz - znajdę Cię

buziaki
Basilikum 12:25, 05 paź 2020

Pieknie u Ciebie, i te widoki po horyzont
ja wczoraj bylam na atrach ale do ogladania, teraz musze cosik kupic, bo kocham je bardzo(link do relacji u mnie)
Magleska 05:08, 06 paź 2020

Rudolfina napisał(a)
Cudowny ogród! Urzekły mnie te rozplenice i rozchodniki. Chyba też sobie taki zestaw sprawię. A jak pięknie już się trzmielina przebarwiła moja nadal zielona.

Edyta
dziękuję za pochwały
rozplenice i rozchodniki ,to takie typowe ogrodowiskowe połączenie -ale sprawdzone i wygląda fajnie ,więc sobie spraw
mam 2 te trzmieliny i jedna już prawie łysa ....a rosną 4 metry od siebie

Mgduska napisał(a)

Cudna mordka
A nam kot zaginął na początku lipca i dotąd nie znaleźliśmy, kamień w wodę, więc jak patrzę na takiego fajnego zwierzaka, to mi żal, to był taki dobry kot.. Bo ja to i psy i koty lubię.

ja też lubię wszystkie zwierzaki .....szkoda kociaka ....może czas na uratowanie jakiegoś ? .....nie namawiam,ale czasem dobrze jest zapełnić pustkę .....

z chęcią miałabym i ze 3 koty ,ale moja psica niestety nie toleruje kotów....

Ania111 napisał(a)

Asia ,

Wilczek super

Donice też,
A co miało być na pierwszym planie

Ania
Magda jestem .....
na pierwszym planie miała być psica taka fotka

wiklasia napisał(a)
Nieustająco podziwiam za ciągły zapał do pracy.
Magda jesteś tytanem pracy

Asia ja po prostu to lubię i tak najlepiej odpoczywam .....a ,że nowa część spora ,więc mogę sobie jeszcze podziałać
Magleska 05:21, 06 paź 2020

galgAsia napisał(a)
Madzia

Cudne te Twoje zdjęcia z górami w tle, Raweną i rozplenicami. U Ciebie już się liście osypują, u mnie jeszcze nie zdążyły się przebarwić... Co za rok
Jestem straszna konserwa, nie lubię zmian , ale rozumiem, jak mus to mus zmienić nazwę. Cokolwiek nie wymyślisz - znajdę Cię

buziaki

Asia pewnie ,że znajdziesz .....to tak szybko nie będzie musi się sezon skończyć ,muszę poszukać zdjęć z początku ogrodu ...

dziękuję za pochwały

porobiłam tetrisy na wiśniowej -wylądowały tu Vanilki ,rozchodniki i......nietypowo..... wrzosy różowe -ciekawe ,czy będą rosły nie miałam ,gdzie ich dać ,po roszadach na brzozowej zotało mi kilka ,bo tam wygniły z nadmiaru wody

vanilkę dałam pod rdestem -odgapiłam od Danusi-bo mi się to połączenie bardzo spodobało -tylko mój rdest dużo niższy -ciekawe ,czy go Vanilka nie pożre w przyszłym sezonie ....

a w plecy poszły przesadzone cisy na leczenie ,lub zakończenie żywota ....

takie u mnie tetrisy non stop
Buziaki
Magleska 05:42, 06 paź 2020

Basilikum napisał(a)
Pieknie u Ciebie, i te widoki po horyzont
ja wczoraj bylam na atrach ale do ogladania, teraz musze cosik kupic, bo kocham je bardzo(link do relacji u mnie)

Iza
dziękuję za komplementy
lecę oglądać Twoją relację .....raczej jestem u Ciebie na bieżąco ,ale tej chyba jeszcze nie widziałam

ja też w astrach się zakochałam -jak tylko widzę nowe ,to kupuję

Gardenarium 08:12, 06 paź 2020

Magda, raczej na odwrót, rdest pożre Vanilkę.

Instagram Ogrodowiska
Ania111 09:36, 06 paź 2020

Magleska napisał(a)

Asia pewnie ,że znajdziesz .....to tak szybko nie będzie musi się sezon skończyć ,muszę poszukać zdjęć z początku ogrodu ...

dziękuję za pochwały

porobiłam tetrisy na wiśniowej -wylądowały tu Vanilki ,rozchodniki i......nietypowo..... wrzosy różowe -ciekawe ,czy będą rosły nie miałam ,gdzie ich dać ,po roszadach na brzozowej zotało mi kilka ,bo tam wygniły z nadmiaru wody

vanilkę dałam pod rdestem -odgapiłam od Danusi-bo mi się to połączenie bardzo spodobało -tylko mój rdest dużo niższy -ciekawe ,czy go Vanilka nie pożre w przyszłym sezonie ....

Buziaki

Trawy , zarąbiste
I ja to pisze , hihihi
antracyt 09:59, 06 paź 2020

Magleska napisał(a)

Na co chorują Twoje cisy? Mój już trzeci w tym sezonie zaczyna żółknąć.
TAR 11:28, 06 paź 2020

Gardenarium napisał(a)
Magda, raczej na odwrót, rdest pożre Vanilkę.

co robicie, ze tak ładnie Wam rosna rdesty, moje sadzonki od zakupu nawet nie ruszyły, moze złe miejsce im dalam.