Mila oby dalej był taki .....po wertykulacji i nawożeniu narazie jest zieloniutki ....obiecałam sobie ,że nie będę go bardzo krótko kosić ( na czwórce w kosiarce )
i nawozić co miesiąc .....zobaczymy ,czy uda mi się go utrzymać na takim poziomie jak teraz
U Ciebie też jestem na bieżąco -miałam popsutego lapka i nie pisałam .....ale pamiętaj ,że zawsze jestem w ulubionych i podziwiam
Madzia jak się zrobi ciepło to wszystko wybuchnie Dąbrówka widzę, że się rozbujała Warzywnik teraz to masz chyba większy od mojego Wianuszki świetnie wyglądają na tle tej ścianki
no co Ty nie zapominam o moich ulubionych co wieczór zaglądam na plusiki -tylko na telefonie była masakra z pisaniem
Sylwuś
dąbrówkę przycięłam króciutko ,a teraz już fajniutka
warzywnik wymaga dopieszczenia ,ale w końcu chyba się pomieszczę z warzywami
domek powolutku zaczynam dopieszczać -to dopiero początek inspiruję się Tobą
Dziewczyny potrzebuję pomocy nie stać mnie na szklarnię ,taką jak mi się podoba -postanowiłam więc ,że narazie kupię sobie foliak
taki 2,5 lub 3 m metra na 4 - max 5 metrów .....
Bardzo proszę doradzcie jaki kupić ....kto ma i jest zadowolony?
plissss-jakieś linki ,czy nazwa firmy mile widziane
Madzia
Ja mam tunel taki i jestem zadowolona. Choć w sezonie pomidorowym myślę, że za mały...
Kupowałam 4 lata temu. Sprawdza się. Co 2-3 lata trzeba wymienić folię.
Wiosna kiedyś dojdzie, ajpromis
Buziaki