Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

benia9185 08:49, 07 lis 2017

Madziu pisałas u mnie o ścieżce,nie chce,bo one takie nowoczesne bardziej ,to mała wiejska chata i jakoś nie komponują sie u mnie.Rabata Twoja z danicami bardzo przypomina mi moja z rozplenicami i żurawkami Ja swoje trawy tez powiązałam,jak myślisz nie za wcześnie to zrobiłyśmy? Podoba mi sie u Ciebie baaaarrrdzo! wigwamowa idealna A u mnie nadal burza mózgów mam nadzieje ,ze przez zimę wyklaruje plany i zrobię raz,a dobrze
DorKa 10:11, 07 lis 2017

Ślicznie u Ciebie Jak ja zazdroszczę Wam tym czystych ogrodów. Oglądając takie zdjęcia można się totalnie zgubić w czasie. U mnie choćbym nie wiem ile pracy włożyła w zbieranie liści to o tej porze będzie zawsze tak jak jest
Magleska 08:48, 08 lis 2017

effka napisał(a)
Piękne kadry jesienne, te stipy są takie zwiewne, idealne na ta rabatę reszta tez bajkowa. BRAWO!
Masz bardzo fajne ogrodzenie frontowe, jakoś wcześniej nie przyuważyłam, lubię takie nowoczesne, na wiosnę będę u siebie takie robić.

Normalnie łasa się robię na pochwały cała się cieszę ,jak czytam takie miłe słowa buziaki
Ogrodzenie frontowe sama wybierałam też go lubię ( siatka z 3 stron już była - murki do poprawy )
Magleska 08:50, 08 lis 2017

Nowalijka napisał(a)

Melduję się. Właśnie wpadłam do Ciebie. Na razie zobaczyłam pierwszych kilka stron (kiedyś już Cie odwiedzałam in cognito). Daj mi trochę czasu a poznam chętnie Twój ogród bliżej. Wilk piękny, ma takie mądre oczy. Pewnie jeszcze młoda ( jak dobrze doczytałam to sunia, tak?). Piękne masz tez kamienie. Ogród mimo Twoich wątpliwości na pierwszych stronach jest ze smakiem urządzony. Aż się boję co będzie na następnych stronach... Czytam dalej. Pozdrawiam.

Ja też pomalutku u Ciebie czytam
Cieszę się ,że przyszłaś
Pozdrawiam również ... i dzisiaj znowu do Ciebie wpadnę
Magleska 08:53, 08 lis 2017

Misia napisał(a)
Witam się też u Ciebie pomalutku przeczytam cały wątek na razie tylko początek i troszkę z końca. Mój warzywniak to może się schować, u Ciebie to dopiero piękne skrzynie wypatrzyłam, eleganckie, śliczne idę czytać dalej

Nie czytaj wszystkiego szkoda czasu .... cieszę się ,że mnie odwiedziłaś .....zapraszam nadal
Twój warzywnik w przyszłym sezonie tez będzie zachwycający napewno
Magleska 08:56, 08 lis 2017

Lulilaj napisał(a)
Cisy w skrzyniach na pewno dadzą radę a do tego fajnie wyglądają:

Czyli już je tam zostawić hihi .....a gdzie warzywka będę chorować .....a tak poza tym ,to ulżyło mi .....
Mam nadzieję ,że wiosną zdrowe przesadzę na docelowe miejsce
Magleska 09:02, 08 lis 2017

benia9185 napisał(a)
Madziu pisałas u mnie o ścieżce,nie chce,bo one takie nowoczesne bardziej ,to mała wiejska chata i jakoś nie komponują sie u mnie.Rabata Twoja z danicami bardzo przypomina mi moja z rozplenicami i żurawkami Ja swoje trawy tez powiązałam,jak myślisz nie za wcześnie to zrobiłyśmy? Podoba mi sie u Ciebie baaaarrrdzo! wigwamowa idealna A u mnie nadal burza mózgów mam nadzieje ,ze przez zimę wyklaruje plany i zrobię raz,a dobrze

Nie wiem ,czy nie za wcześnie ..... ale już nie będę rozwiązywać ......
Wigwamowa hihihi fajna nazwa ( ogólnie to umbrowa ) .... cieszę się ,że Ci sie podoba ..... robiona z pomocą dziewczyn
wigwamy ,mam nadzieję ,że wiosną będę mogła zlikwidować
Burzę mózgów mam nieustająco też witaj w klubie
mrokasia 09:04, 08 lis 2017

No właśnie też się zastanawiałam czy to już pora na wiązanie traw. Trochę mi szkoda, szczególnie tych co jeszcze zielone...
Z drugiej strony - jak będzie mokro i zimno to ta praca nie będzie przyjemna .
Fajny pomysł z tymi trytytkami, zgapię . A tak się zastanawiałam czym te trawy wiązać...
Magleska 09:10, 08 lis 2017

DorKa napisał(a)
Ślicznie u Ciebie Jak ja zazdroszczę Wam tym czystych ogrodów. Oglądając takie zdjęcia można się totalnie zgubić w czasie. U mnie choćbym nie wiem ile pracy włożyła w zbieranie liści to o tej porze będzie zawsze tak jak jest

Dziękuję bardzo bardzo
.....Nie mam blisko wielkich drzew ...... a poza tym ,to czasami tak wieje ,że wszystko wywiewa......,nawet odkurzacza nie muszę używać .....
Co do Twoich liści ...... na pewno jesienią upierdliwe , ale ile kalorii spalonych przy grabieniu żartuję wiesz
,a przez cały sezon piękny cień dają i ładnie wyglądają ...... i jaki fajny placyk ,będziesz miała dzięki nim
I tło fajne robią .......
Magleska 09:13, 08 lis 2017

mrokasia napisał(a)
No właśnie też się zastanawiałam czy to już pora na wiązanie traw. Trochę mi szkoda, szczególnie tych co jeszcze zielone...
Z drugiej strony - jak będzie mokro i zimno to ta praca nie będzie przyjemna .
Fajny pomysł z tymi trytytkami, zgapię . A tak się zastanawiałam czym te trawy wiązać...

Zgapiaj do woli ja zgapiłam od Kasi Kindzi ..... teraz te końcówki sterczące muszę obciąć jeszcze
I faktycznie lepiej sie robi jak jest jeszcze ładnie ,a nie w zimnicy