bardzo bardzo Ci dziękuję za ten post
Tam powyżej odpisując Ci pokazałam ten kawałeczek który chcę zmienić , na którym nadziubdzialam drzeweczek mikrusich
Czy Twoim zdaniem z tej listy drzewuniek ,które posiadam da sie coś wybrać sensownego
Posiadam
8 szt maleństw wiśnie royal burgundy - szczepione coś ok 1,60 około ( ale ich możemy nie brać pod uwagę ,bo nie podobają mi się w tym miejscu - przy grafitowym płocie wyglądają smutno i ponuro ) mam na nie chwilowy pomysł na przedpłocie
1 dąb szczepiony na 2,20
1 migdałek trójklapowy szczepiony na ok 1,30
1 jabłoń royality szczepiona ok 1,50
1 złotokap ,
1 grab pendula szczepiony na wys ok 2,20 -2,30
1 metasekwoja
1 sosna ( nie znam odmiany )
1 jodła maleńka
1 świerk srebrny ( wąska odmiana - maleństwo też )
Kule buksowe - które chcę ,żeby zostały zatopione w trawkach
Taki pin jeszcze wczoraj znalazłam https://pl.pinterest.com/pin/582090320560093868/
Jeśli za bardzo przynudzam ,albo masz mnie dość ,to po prostu napisz ,nie będę głowy Ci więcej zawracać
I jeszcze raz dziękuję z tymi soplami na głowie mi nadal zimno ( oczywiście żartuję )
Pewnie dlatego i ja uciekam do prac ogrodowych... i w ogóle wolę na dwór... bo to jest to co mi daje radosć.
Ale nie będę biadolić, tylko tak na pocieszenie Ci piszę.
Fajna babka jesteś taka energetyczna i tego też są plusy, bo nie ociągasz się po 2 miesiące z wsadzeniem np. cebulek tulipanów
Ściskam Cię babo kochana!
A sioo kłopoty i problemy
Na planowanie najlepszy okres teraz, sama swojego czasu trzaskałam projektami i coś z tego wynikło, także Madziu główka do góry i jak Toszka dobrze mówi, coś się wybierze Pozdrawiam
Wiosną i tak będę mieć mało czasu na ogród .... dlatego chcę sprecyzować metodą prób i błędów na papierze plany
Hihi u Ciebie się na dwór wychodzi ,a u mnie na pole
Za ściski dziękuję , Ciebie też ściskam od jutra 3 całe dni w pracy .... a zimno i nie chcę mi się .....odkryłam w sobie zwierzę - leniwca